Ki pótfelvételezik idén?

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 11:33
 1/9 skarma ***** válasza:
Én! :)
2011. júl. 17. 11:37
 2/9 anonim ***** válasza:
majd csütörtökön kiderül... :(
2011. júl. 17. 11:51
 3/9 A kérdező kommentje:
És hova szeretnél?
2011. júl. 17. 12:09
 4/9 skarma ***** válasza:

Én? A TKBF-re. Eredetileg odaakartam menni, de a szüleim miatt megpróbálkoztam az Eltével. Most már egyet értenek, hogy nekem a TKBF való, de a felvételiről ugyebár lecsúsztam. Ezért fogok pótfelvételizni.

Ezért a ponthatárok szerencsére számomra már nem is fontosak.

Te hova szeretnél? Vagy csak úgy kérdezed?

2011. júl. 17. 12:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Remélem hogy Csütörtökön jó hírt adnak a számomra és nem kell ezzel törődnöm, nagyon nincs kedvem a pótfelvételire.
2011. júl. 17. 12:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát vmilyen gazdasági szakra ahol hirdetni fogják :D vagy talán műszakira az Obudai egyetemre.
2011. júl. 17. 14:15
 7/9 skarma ***** válasza:
Viszont úgy tudom, a pótfelvételin meghirdetett szakok szinte mind költségtérítésesek...
2011. júl. 17. 16:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is... :)

ELTE ÁJK-ra akartam, csak végül nem adtam be a jelentkezésem (3. diploma) és az első kettővel jól keresek...

Viszont jövőre ugyebár szigorodik a felvétel, emelt szintű érettségim nincs (bár ami van az szín 5-ös, de ugyebár mi "öregebbek" kitörölhetjük vele - mi már nem vagyunk kompetensek ilyen szempontból...:-/

Barátnőm építésznek tanult, most 23 éves..., időközben rájött valami, és látva a nagy orvoshiányt, megütötte az elhivatottság, h. segítene és orvosnak szeretne tanulni....

Naná, h. költségtérítésesen tehetné meg...., - most keres közalkalmazottként netto 90-et, a félévi tandíja 850ezer lenne... :-/ + tankönyv, utazás, ebéd stb....

Sajnálom szegényt...23 évesen nuku álmok...!!! :-o

Én hasonló helyzetben vagyok, annyi kül.-el, h. ha orvosit nem is, de egy mezei jogi pályát ki tudnánk valahogy köhögni (165ezer)....aztán remélem jogászként 30évesen tudok neki segíteni...:-/

Még van egy eshetőség: c*gányként lejelentjük magunkat.... akkor ingyen tanulhatna...- csak sajna túl fehér a bőrünk...:(

2011. júl. 18. 01:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Pótfelvételizőknek ajánlom figyelmébe a BKF-et, illetve a pótfelvételi nyílt napjukat, gazdasági is van :) sok más mellett :)

[link]

2011. júl. 18. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!