Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol tanulhatok meg web oldalak...

Hol tanulhatok meg web oldalakat szerkeszteni (lent)?

Figyelt kérdés

Szeretnék megtanulni komoly szintű web oldalakat létrehozni, értem ez alatt a design részét mint a photoshop, flash kezelést és értem a programozási részét úgy mint html, php és a többi...

Társkeresőt szeretnék létrehozni...

2011. júl. 15. 16:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Tanfolyamon gondoltad? Vagy önálló tanulással?

Úgy tudom, van ilyen OKJ képzés, hogy webprogramozó, gondolom ez nagyjából lefedi azt, amit te szeretnél.

Ha pedig önállóan, akkor vannak pl. ilyen könyvek, hogy "Tanuljuk meg a ... használatát 24 óra alatt", a ... helyére behelyettesítheted az összes programot amit a kérdésedben felsoroltál, Photoshop, Flash, Dreamweaver, PHP..stb. Ezeket könyvtárból érdemes kihozni, mert viszonylag drágák, és 1-nél többször úgysem olvassa az ember végig.

Interneten is találhatsz oktató anyagokat, vagy akár a teljes könyvek PDF változatát, kisebb-nagyobb szerencsével, illetve időráfordítással.

Attól is függ, hogy milyen szintről indulsz a fent említett programokban, és milyen szintre akarsz jutni bennük.. Egy társkereső oldal létrehozásához nem kell hogy profin kezeld a photoshopot például.

2011. júl. 21. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!