Mit tegyek? Most a felvi.hu nézett be valamit vagy én bénáztam el? :S :' (
Leadtam a jelentkezésemet. Nem dobták vissza semmilyen feltöltött dokumentumomat, mondván, hogy hibás lenne valami miatt. (emiatt direkt korábban beküldtem őket). És most nézem h a tanulmányi pontjaimra mégis 0 pontot adtak, holott még regisztárciókor beírtam a 11.-évvégi eredményeimet, amit természetesen tudtam és gondoltam, hogy a 12. év végire később lesz lehetőségem beírni miután lezártak a tanárok. DE ehhez képest mikor csatoltam a dokumentumokat sehol nem találtam rá lehetőséget, hogy ezt a hiányt pótoljam.
Töröltem a év végi bizonyítványaimat is, hogy ne elforgatva legyen elküldve és nekik mégis az egyiknél úgy lett elmentve. Ez lenne a probléma? Az nem "elég bizonyíték" nekik ha már elcsatoltam az évvégi eredményeimet?
Írtam a info@felvi.hu-ra emailt, direkt nem pontszám felülvizsgálati kérelmet, mert ahogy elolvastam pont a ponthatárok kihirdetéséig vizsgálják ki azokat, mi pedig nyaralni vagyunk így nem tudnék reagálni ha mégis elkellene még küldenem valamit újra.
Holnap meg hívom az ügyfélszolgálatot.
Szerintetek helyesen cselekedtem?? Nagyon kétségbe vagyok esve, mert így 31 pontom megy el (ha nem változtatnak a rosszon), ha mindent jól számolnak is ennek fényében akkor is lemaradtam 8 ponttal a tavalyi ponthoz képest.
Írtam még nekik azt is h a pontszámító kalkulátor esetében is így jövök ki jobban pont ügyileg.
Szerintetek fognak reagálni időben és segítenek?:S
Jaj most csak bőgni tudok:((
Nem egészen értem. Ha valamilyen dokumentum hiányzik, akkor nem pontot vonna le, hanem szimplán kizárnak afelvételiből. Erről viszont nincs szó. Ellenben írják, hogy a pointok feltöltése folyamatosan történik.
Az évvégi jegyeket a bizonyítvány fénymásolatával vagy szkennelésével leehtett utólag pótolni.
felvannak töltve és elvileg fel is van dolgozva (érettségi, nyelvvizsga, 12.-13. évvége mert nyelvi előkészítős voltam)
azért gondoltam mert utólag nézem hogy fölösleges lapszél ne legyen stb.. azt írták de akkor meg visszadobhatták volna h így nem oké. lett volna rá idő, mert nem utolsó napon töltöttem fel. a határidő lejárta előtt 1 héttel.
Telefonálj!! Betelefonáltam mondtam a csajszinak h pontszámító kalkulátorral 391 pontom jött ki elutasítást nem kaptam a dokumentumokról akkor hogy-hogy 0 pont a tanulmányim.(nekem az a kedvezőbb helyzet). Erre kérte azonosítóm megnézte aztán leteszem a telefont fellépek és olálá ott vírított a 391 pont indok: tanulmányi pontok beszámítása. Érdekes...bediktálok 410-et se nézték volna meg?
Telefonálj mindenképpen az email, meg kérvény mellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!