Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet vhol. Mo. -on levelező...

Lehet vhol. Mo. -on levelező tagozaton történelem-régészet szakon tanulni?

Figyelt kérdés
Általában hogyan alakulnak a pontszámok ezen a szakon? / Nem csak levelezősön, hanem úgy általában töri-régészet szakon.../
2009. márc. 31. 14:57
 1/3 anonim válasza:

Hello!

Úgy tudom van levelezős szak, történelem szak az SZTE-n pl tavaly 347 pont volt, töri-régész valamivel több, de ezeknek iskolákra bontva itt tudsz bővebben utána nézni: [link]

Egyébként hány éves vagy?

2009. márc. 31. 15:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Szervusz. Kössz, megnézem. 24 éves vagyok.
2009. márc. 31. 22:25
 3/3 anonim válasza:

üdv

bocsánat hogy ideírok de ez a kérdés engem is nagyn érdekel. én is azt tervezem hogy történelem szakon helyezkednék el de a lakhelyem miatt a levelezős tűnik a legvalószinübbnek. 18 éves vagyok idén érettségizek és már elkéne szerintem döntenem hova tovább :) arra szeretnélek kérni ha nem probléma küldesz nekem egy privát emailt és megbeszélhetnénk néhány dolgot ezügyben. te is tudnál nekem segíteni és ha úgyvan én is segítek ezügyben köszönöm szépen

2009. nov. 1. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!