Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek ez így jó lenne...

Szerintetek ez így jó lenne vagy hagyjak ki egy évet?

Figyelt kérdés
Jövőre fogok érettségizni, és ha nem lesz meg a pontom arra gondoltam, hogy kémia szakra jelentkezem, és az alatt az egy év alatt pedig készülök, és újra írom az emelt kémiát. Ha sikerülne jól, akkor ugyanúgy felvételizhetnék a gyógyszerészetire? Lehetséges ezt így megcsinálni vagy hagyjam az egészet, mármint azt, hogy azt az egy évet kémia szakon töltöm? Mindenképp szeretnék gyógyszerészetire menni.
2011. júl. 10. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne így állj hozzá, sikerülni fog az! :) Ha mégsem, akkor sincsen semmi probléma, ahogy Te is írtad, jövőre újraírod, és ugyanígy számolva a pontot simán bekerülhetsz. Sok sikert! :)

2011. júl. 10. 23:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak arra figyelj, hogy 2014-től 2 emelt érettségi + min. középfokú nyelvvizsga kell a felvételhez.
2011. júl. 10. 23:06
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát remélem én is! De ha mégse, akkor se legyek megijedve, hogy akkor mi legyen, ezért inkább készülök mindkét eshetőségre. :D

Igen, tudom, hogy 2 emelt lesz a kötelező. :)

Köszönöm a válaszokat!!:)

De a kérdés, hogy akkor szerintetek jelentkezzek arra az egy évre kémia szakra? Vagy felesleges? Nem akarom azt az egy évet elpocsékolni. Hasznomra válna egyáltalán?

2011. júl. 10. 23:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Én otthon maradnék.

Illetve itthon is maradtam, mert orvosira szeretnék menni,de nem mentem el se bioszra ,se kémiára. Meg sem fordult a fejemben. Szerintem túl drága ahhoz az orvosi meg gyógyszerészeti, hogy belekezdjünk másba.

2011. júl. 11. 00:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazad van, ebbe nem is gondoltam bele. :)
2011. júl. 11. 08:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
semmiképpen se kezdd el a kémia szakot!!! Mert akkor csak elpazarolnál 2 félévet az államilag támogatott félévekből, amit később a gyógyszerészin megszívhatsz!! A kémia szakon meg tanulnátok egy csomó olyan dolgot is, amivel semmit se tudnál kezdeni az érettséginél vagy a gyógyszerészin.
2011. júl. 11. 09:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Na.. ez a megerősítés hiányzott. Köszönöm! :)
2011. júl. 11. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!