Mi legyek? Help?

Figyelt kérdés
Fél évet tanultam fogtechnikát,de sajnos ott kellett hagyjam,mert elviselhetetlen emberekkel voltam tele.Most megint szeretném tanulni,de nem találok magamnak gyakorlatra helyet,ennek hiányában nem tanulhatom,pedig nagyon jó lenne,akár otthon is ki is lehetne alakítani egy műhelyet.Szóval engem az ehhez hasonló dolgok érdekelnek,de nem tudom mi legyek,és mi az,amiből meg lehet élni viszonylag kényelmesen.Angolul,franciául beszélek.Kommunikációból nem akarok megélni,utálom ezeket a trendi multikat,nem is vagyok nagy dumálós,főleg nem rádumálós.Tudnátok segíteni?
2011. júl. 8. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Jobb is, ha egy műhelyben töltöd a napjaidat, mint emberek között, "kommunikálva". Bocs.

A fogtechnikusok keresettek, erőltesd meg magad és járj utána, hogyan folytathatnád.

2011. júl. 8. 11:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Szeretném is folytatni,csak már több,mint a fél Budapestet körbekorzóztam e miatt.Vagy dugig vannak,vagy egyáltalán nem tanítanak.Szóval most szopom a f.szt,de nagyon,és egyáltalán nem tetszik a helyzet,mert már július van.
2011. júl. 8. 11:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha olyan a stílusod, mint a kérdésed, akkor neked egyet biztosan javaslok: egyetemre nem menj!
2011. júl. 8. 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Úgy vettem ki a mondataidból, hogy előtte volt gyakornoki helyed, tanulhattál, csak nem volt szimpi pár ember, ezért ott hagytad a francba. Te voltál gyenge és adtad fel ilyenek miatt, szóval ha akkor nem tudtad megtenni, hát szorítsd össze most a fogaidat és csináld meg... Még csak fél Bp.-nél tartasz, ergo lehetőséged még van keresgélni bőven!
2011. júl. 8. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!