Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Biológia vagy pszichológia?

Biológia vagy pszichológia?

Figyelt kérdés
Melyik jobb? Melyik ér többet? Melyikkel lehet könnyebben elhelyezkedni? Tanulja valaki, tapasztalatok?
2011. júl. 7. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Pszichológiát tanultam, nagyon nagyon nehéz elhelyezkedni, plusz utána még több évig, többszázezerért kell szakképzést, módszert, terapeutavizsgát tenned.

Bioszt nem tudom, de szerintem az is hasonló lehet, bár nem tudom.

2011. júl. 7. 10:53
 2/6 A kérdező kommentje:
És megéri? :) Vagy visszagondolva mást választanál?
2011. júl. 7. 11:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Én idén lettem biológus. Ha nem vagy teljesen elkötelezett a szakma felé, akkor teljesen felesleges belevágni. Rengeteg embert felvesznek, akiknek kb a negyede diplomázik.
2011. júl. 7. 11:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a legtöbb szakmánál/szaknál így van. Csak az a baj, hogy sok minden (tényleg sok minden) érdekel és erre a kettőre szűkítettem. Lényegében ezt takarja a kérdés.
2011. júl. 7. 11:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Én szeretem amit csinálok, de nagyon keveset keresek. A szakképzést, a módszerspecifikus képzést, az önismeretet stb-t beleszámítva, a jól kereső közgazdász férjem nélkül nem tudnám finanszírozni.. :) Ha most kellene kezdenem, nem kezdeném el, mert öt év múlva szerintem Dunát lehet majd rekeszteni a pszichológusokkal, most még csak Tiszát. ;)
2011. júl. 7. 11:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja! 3. kommentelő = 1. kommentelő.
2011. júl. 7. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!