Jelentkezhetek még középfokú, nappali rendszerű képzésre 22 évesen?
Figyelt kérdés
Idén töltöttem be.2011. júl. 7. 10:21
2/9 anonim válasza:
én is azt hittem h nem. de volt 1-2 ismerősöm aki kimagyarázta magát nem tom hogy. o.o pl ha csak érettségid van és nem dolgozol akkor hátrányos helyzetűnek számítasz, ezért még 22 után is jár az ingyenes képzés. nem vagyok biztos ebben
3/9 anonim válasza:
Hát az ingyenest még talán ki lehet magyarázni, de a nappalit már semmiképp.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat :)
hmm,egyre bonyolultabb :)
nekem csak érettségim van és nincs munkahelyem
eddig egyetemre jártam, ezért nem kezdtem el hamarabb szakmát tanulni, de abbahagytam
ha valaki tud még segíteni vmi infoval, írjon :)
2011. júl. 7. 11:23
5/9 anonim válasza:
Ha sajátos nevelési igényed, súlyos magatartási, beilleszkedési zavaraid vannak, esetleg tartós gyógykezelés alatt álltál, és emiatt nem tudtál tanulni, akkor 22+3 éves korodig tanulhatsz nappali rendszerben a közoktatásban. Ha ezt le tudod papírozni, akkor lehetséges.
6/9 anonim válasza:
jah 10.53 vagyok és lemaradt amit 11.13 írt. ők nem nappali képzésre mentek ha jól emléxem.
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Az, hogy valahova 22. betöltött évéig jelentkezhet, vagy hogy 23 évesen már nem, ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!