Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van szűk 10 hónapom felkészüln...

Van szűk 10 hónapom felkészülni az emelt biosz érettségire. Hogyan?

Figyelt kérdés

Mivel kezdjem? /12.es leszek, eddig nem nagyon tanultam/

Hogyan, mennyit tanuljak?

Napi hány órát tanuljak?

Egyéb ötletek?

Előre is köszi:)

2011. júl. 5. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Veszel vmi normális könyvet, leülsz, és elkezded tanulni. Talán úgy célszerű haladni, ahogy a könyv halad.
2011. júl. 5. 22:29
 2/4 anonim ***** válasza:
szerezd be a Mozaik kiadó bioszkönyveit, az abban lévő anyag nagyrészt lefedi az emelt biosz anyagát. Ezen kívül nagyon sokat tud segíteni egy egyéves érettségi-felkészítő tanfolyam. Én a Treffest ajánlom (keress rá neten) de van az ELTE-n is. Általában októberben indul a tanfolyam. Kb. 70.000Ft az egész de nagyon megéri sztem, mert a tanárok mindig megmondják, h mit tanulj meg, elmagyarázzák a bonyolultabb dolgokat stb. Simán meg lehet csinálni ennyi idő alatt, ha elég szorgalmas és kitartó vagy. Sok sikert!
2011. júl. 5. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nagyon elcsesztem a felkészülést és lényegében 4 hét alatt készültem fel, így lett 75%-os az írásbelim.

Kezdd el szépen sorban, lesz olyan anyag, amit elég lesz egyszer elolvasni, viszont lesz olyan is, amire kell 1-2 hét, esetleg még több. Nekem sajnos volt olyan, amit át kellett ugranom, mert tudtam, hogy nem fogom megérteni/megtanulni ennyi idő alatt, illetve nem maradna akkor másra időm.

Szóval ha időben elkezded és sorban haladsz, nem lesz gond.

2011. júl. 5. 23:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Én most vettem meg Havas Thyra Biológia című könyvét, mely egy rövid összefoglaló közép-és emeltszinten. Vázlat szerűen van megírva minden, én most ebből készülök. Illetve megvettem még Bán Sándor Kiegészítő fejezetek a biológia érettségihez c. könyvét, nekem mind2 nagyon tetszik. Már jó néhány hónapja szemezek velük, többször bementem a könyvesboltba és nézegettem, úgyhogy tudom őket ajánlani. Mondjuk nekem nagyon jó alapjegyzeteim is vannak.
2011. júl. 6. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!