Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Emelt bioszra való felkészülés...

Emelt bioszra való felkészüléshez melyik könyvet ajánljátok?

Figyelt kérdés

Bán Sándor-Barta Ágnes: 8 próbaérettségi biológiából

Julián Katalin: 130 tétel biológiából /szóbeli/

Mándics-Dr. Molnár: Biológia

Szerényi-Fazekas: Biológia I-II.

Mozaik XI-XII

Panemsuli

Sebőkné: Biológia 3. /szóbeli/

Esetleg tudtok még valamit ajánlani?

2011. júl. 5. 14:08
 1/3 A kérdező kommentje:
*Juhász Katalin. Bocsika :)
2011. júl. 5. 14:08
 2/3 Teszto válasza:

Kropog-Mándics-Molnár-Sz.Heszlényi: Biologia feladatgyüjtemény <1500>

Mándics Dezső- dr molnár katalin: biologia középiskolásoknak éretségizőknek<2465>

Kropog-Mándics –Molnár BioloGIA 10<1595>

Kropog-Mándics –Molnár BioloGIA 11<1701>

Kropog-Mándics –Molnár BioloGIA 12

szerintem ennyi elég. a kb árakat is odaírtam mellé

2011. júl. 5. 14:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem ezek váltak be: Havas Thyra Biológia, vázlatszerűen, röviden taglal mindent és jelölve van az emelt rész (ehhez mondjuk nem árt, ha van egy alapjegyzeted), illetve Bán Sándor Kiegészítő fejezetek a biológia érettségihez. Mind2 nagyon jó, tudom őket ajánlani.

Eredetileg én is a panemsulisat vettem volna meg, de nekem egyáltalán nem volt szimpatikus, pedig jó véleménnyel vannak róla. Nézegettem, és 1 az ,hogy egyáltalán nincs benne színes ábra, 2 nagyon tömör. Számomra fontos, hogy egy könyv vonzó is legyen , szívesebben veszem a kezembe, ha tartalmaz egy-két színes ábrát is. Ez persze nem azt jelenti, hogy rossz könyv, éppen ellenkezőleg, nagyon sok jót hallani róla.

2011. júl. 6. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!