Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Élelmiszeripari menedzser....

Élelmiszeripari menedzser. Mennyit érek vele, ha elvégzem?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 17:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Mit csinál egy élelmiszeripari menedzser?
2011. júl. 1. 18:02
 2/10 anonim ***** válasza:

szerintem ő sem tudja hisz a kérdéséből is látszik...véleményem szerint semmit.manapság képzés címén olyanokat is indítanak ami nem is létezik.Ez az első számú csapda pl hogy a menedzser szót ma már bárhova beteszik.Menedzser,asszisztens..

Mondok egy példát pl nem tudom hallottál e a pszichológus asszisztens képzésről...ilyen nem létezik.Ennek ellenére csini weboldalon hirdetik a képzés létjogosultságát amivel már vetekedhetsz egy egyetemet végzett emberrel...átverés az egész emberek legyetek észnél!!

2011. júl. 1. 18:07
 3/10 anonim ***** válasza:
mármint mint munka nem létezik attól a képzés még él sajnos...
2011. júl. 1. 18:08
 4/10 A kérdező kommentje:

[link]

itt egy link arról,hogy mit takar a képzés

2011. júl. 2. 09:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Aha, olyan mint a műmenedzser. Ezt a szakot másoddiplomaként kell elvégezni, miután már van egy "rendes" élelmiszeripari diplomád és némi tapasztalatod. A két diploma együtt ugyanis képessé tesz arra, hogy hatékonyan irányíts egy vállalkozást.

De első diplomának, szakmai tudás nélkül mit sem ér. Pontosabban elmehetsz vele titkárnőnek. Mivel a szakmai dolgokba csak belekaptok, így senki nem lesz, aki rád bízna egy vállalatot, sajátot meg nem fogsz tudni indítani, mert ahhoz kevés a szakmai tudásod.

A lényeg az, hogy ne ezt csináld. Elsőre csinálj egy normális szakot.

2011. júl. 2. 10:18
 6/10 A kérdező kommentje:
én úgy gondoltam, hogy elvégzem ezt előbb és utána egy élelmiszermérnöki...vagy így hülyeség? :S
2011. júl. 2. 10:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Hülyeség. Először legyen meg az élelmiszermérnökid. Ez azért jó, mert azzal már tudsz dolgozni. A másoddiploma ugyanis már fizetős. Valamiből azt állnod kell.

Na meg ha megvan az élelmiszermérnökid és mondjuk találsz egy jó állást, könnyen lehet, hogy a cég elküld, hogy végezd el ezt a szakot. Ami szuper :)

Még azt teheted meg, hogy párhuzamosan végzed a kettőt. De akkor is az élelmiszermérnökivel kezdd. Mindenképpen az legyen a fő szakod, így bebiztosítod magad, hogy bármi történjék (4-5 év alatt igen sok minden tud történni), lesz egy piacképes diplomád.

2011. júl. 2. 10:25
 8/10 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy ilyen menedzser képzés most van a városban, élelmiszermérnöki meg a legközelebb Mosonmagyaróváron..és egyetemre meg (még) nincs pénzem menni

de én úgy tudom, hogy 12 félév ingyenes, tehát lenne a menedzseri 4 félév+ az alapdiploma 7 félév

2011. júl. 2. 10:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát nem egészen így van. De várj, most akkor ez nem is egyetem lenne? Annak végképp nincs értelme. Akkor már inkább dolgozz egy évet, és tedd félre a pénzt az egyetemre. Ott meg már simán megoldod, ösztöndíj, szoctám, akár munka.

A 12 félévet viszont nem így számolják, ennek nézz utána. Meg van adva, mire mennyi fordítható és milyen sorrendben.

2011. júl. 2. 10:33
 10/10 A kérdező kommentje:
a régi középsulimban lenne, ahol elvégeztem a sütő-cukrász technikust
2011. júl. 2. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!