Eredmények igazolása E-Felviben?
Amikor februárban beadtam az E-Felvis jelentkezést úgy emlékszem, hogy be kellett írni az eredményeket számmal, csak ugye akkor még nem tudtam se a 12-es, se az érettségi jegyeket. Most feltöltöttem az érettségim másolatát, de nem találok ilyet, amit fentebb leírtam... Vagy csak rosszul emlékszem? Középsulis nem érdekel, duplázok, azt nem küldöm el.
Ha van emelt angol (70) és középszintű angol (95) érettségim, az emelt a bizonyítványban, a középszintű tanúsítványban, akkor nem baj, ha a tanúsítványt nem szkenneltem be? Jelöltem be anglisztikát, oda úgyis az emelt kell, de nem az az első, duplázásnál úgyse számít máshová.
Hülyén fogalmaztam, azért remélem érthető...
Szerintem amúgy is érvényes, egyébként meg (lehet, hogy hülyeség) de ha pl nem fejezem be a középsulit, autodidakta módon leérettségizek, akkor is fel kéne venniük, hiszen csak az érettségi kötelező, nem a 12/13 osztály elvégzése...
De holnap elküldöm akkor még azt is, de nem kell külön beírni, csak szkenn és kész?
El kell küldeni!! Én pont azon hasaltam be, hogy előrehozottat csináltam egy tárgyból 10.-ben, csak éppen a 10. év végi bizonyítványom fénymásolatát nem küldtem el, csak a 11-12.-et. (mert figyelmetlen barom voltam) A tanulmányi eredményeimet lenullázták és automatikusan duplázással számolták a pontjaimat amivel jóval rosszabbul jártam. Szerencsére így is felvettek, de hajszálon múlt!
Ha ott vannak az év végi eredményeid is, akkor kiszámolják mindkét pontszámítási módszerrel a pontjaidat és a kedvezőbbet kapod meg. Ennyi esélyt azért adj magadnak!!!
Autodidakta módon nem érettségizhetsz le, csak középiskola elvégzése után. Vagyis az érettségi bizonyítvány egyértelműen igazolja a középiskola befejezését is, így az az egyetlen kötelezően beküldendő dokumentum a felvételihez.
Amit a 2. válaszoló ír, az viszont igaz, bár ha tudod, hogy neked duplázással úgyis kedvezőbb, akkor tényleg felesleges beküldened. Csoda nem fog történni az eredményeiddel.
Amúgy nem kell beírni semmit, csak beszkennelni és feltölteni.
Kalkulátorral számoltam, az írta, hogy a duplázás kedvezőbb... De azért elküldöm, had szenvedjenek a számolással, ha már elkértek 9ezret (:D csak poénkodok :D)
Ezt jó hogy leírtad, van nekem is előrehozottam, akkor megy a 10-es is, abban van a 11-12-es év végi eredményem :)
Köszönöm a válaszokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!