Az ECDL vizsgára lehet kapni pontot ami beleszámít a főiskolákra számolt pontokba?
Figyelt kérdés
továbbtanulás szempontjából érdemes még érettségi előtt megcsinálnom az ecdl vizsgát?2011. jún. 27. 13:08
2/12 anonim válasza:
Nekem is megvan a vizsgám,de sajnos nem számítják be! :/
3/12 anonim válasza:
Nem. De jó lenne 5-ös infó érettségihez kérem az ecdl-t és még azért is adnának pontot.
4/12 anonim válasza:
jah nekem is az érettségi miatt van ECDl-m, bár nem kell plusz pont, meg nem is jár érte, de jó lesz az még, mert nagyon sok munkahelyen követelmény lesz
5/12 anonim válasza:
'de jó lesz az még, mert nagyon sok munkahelyen követelmény lesz'
Ezt mégis honnan veszed?
6/12 anonim válasza:
AZ ECDL akkor jó, hogyha valaki el akar menni titkárnak meg hasonlónak. Ugyanis sok helyen elvárás a számítógépes ismeretek. Ezt valahogy igazolni kell. Ezzel lehet.
Ha valaki informatika vonalon akar tovább menni és ebben akar elhelyezkedni (programozó, rendszergazda, stb.) akkor meg jól kiröhögik ha beleírja, hogy van neki ilyen.
7/12 anonim válasza:
14:15 te hol élsz, zacskóban? 90%-ban kérnek ecdl-t -.-"
8/12 anonim válasza:
Ja, oké. Nem szoktam ilyen alja munkák után érdeklődni, ahova ecdl meg egyéb baromségok kellenek.
9/12 anonim válasza:
utolsó: Megnézném az arcod, mikor rádöbbensz majd, hogy a szerinted alja munkára mást fognak felvenni ez miatt xD Szerinte te nem vagy tisztában, h milyen munkáknál kérik. de nem baj, kb. 13 éves vagy, még van bő 10 éved, hogy ezt kiderísd.
10/12 anonim válasza:
Bizonyára. Ezek szerint nem olvasod túl sűrűn a témakört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!