Rendőrségi állások, hogy is van ez?
Sziasztok!
Akartam jelentkezni a rendőrségi szakközépiskolába még érettségi elött, hogy ha leérettségizek, akkor utána szeptemberben tudjam kezdeni a két éves sulit. Nos ez egyéb okok miatt elmaradt, és ugye ha rendőrséghez akarnék menni, akkor várnom kéne egy évet. Közben a múlt héten sikeresen leérettségiztem. Ma néztem a www.police.hu című weboldalon az állásokat, és láttam, hogy, sok helyre keresnek járőröket. linkelek példának: [link]
Nos, az lenne a kérdésem, hogy ez most kiknek szól? Akik már elvégezték a két éves rendőr iskolát? Vagy lehet jelentkezni bárkinek, aki érettségivel rendelkezik? Minden infó érdekel! Előre is köszönöm! 19f/
nézd meg az utóbbi oktogonnál készült videófelvételeket...
Ez tetszik neked, ez a szakma király?. Ez nem rendőrmunka.
Még csak 19 éves vagy próbálkozz mással. Bármikor mehetsz még rendőrnek ha mindenáron azt a szép szakmát szeretnéd...Nem fenékig tejfel az az élet... Tudnék mesélni 20 évet lehuztam ott.....de azért sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!