Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyek allatorvosi munkaval...

Melyek allatorvosi munkaval jaro elonyok es hatranyok?

Figyelt kérdés
Vegzos vagyok es erre a palyara keszulok viszont vannak ketsegeim mivel Erdelyben elek es itt csak romanul tanulhatok(ami nehezen megy..), nem tudom h megeri-e hat evet romanul tanulni...
2011. jún. 21. 00:51
 1/2 anonim ***** válasza:
A hátrányokat nem kell számításba venni,csak az előnyét.Ha elhivatott vagy?
2011. jún. 21. 07:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Volt osztálytársam akit 8 év alatt csak feleléskor hallottam románul beszélni (amúgy nagy magyar) és román nyelvű építészmérnökire ment. Első éven nagyon nehéz volt, maradtak is el vizsgái, oszt megszokta.

Én magyar nyelven végzem az egyetemet és mondta az egyik csoporttársam, aki először román nyelvű egyetemre ment, hogy a tanárok kicsit lekezelőek voltak vele, főleg ha még elvétett egy-két nyelvi hibát is. Viszont ez környezettől függ.

Állítólag az első év a profi szintű nyelvtanulással fog eltelni. De akkor kérdem én, hogy az első éves anyagot mikor fogod megtanulni? De ez csak az én véleményem. Megéri románul tanulni ha az országban akarsz maradni. Én például mérnökire járok és számítok arra, hogy menjek külföldre dolgozni...láttam, hogy Magyarországon keresettek a mérnökök.

Szerintem ha állatorvos akarsz lenni akkor sok sikert, ne hátrálj meg viszont ne románosodj el! Ne felejtsd el, hogy te magyar vagy és ne hagyd, hogy a keresztneved a családneved elé rakják.

2011. jún. 21. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!