A felvételinél arra jár pluszpont, ha külön élek a szüleimtől?
Miért, a tudásodnak van köze a családi hátteredhez? Erre majd a szociális lap benyújtásánál kell hivatkozni, igazolod (az igazolást az önkormányzat állítja ki és számlákkal - amelyek a nevedre érkeznek), hogy valóban külön élsz.
Falnak futok az ilyen kérdésektől - miért élveznél előnyt, csak azért, mert külön élsz... nem is értem (eleve azzal sem értek egyet, hogy azért kap valaki plusz pontot, mert pl rokkant. Oké, szoc alapon kapjon rá, de ne azért vegyék fel egy egészségessel szemben, mert ő rokkant - gonoszan hangzik, de miért előny a rokkantság/árvaság stb?!)
Köszi az egyetlen normális válaszolónak.
Nem értem, hogy miért kell bunkózni, csak hallottam valahol, és érdekelt, hogy igaz-e. Én sem értek egyet azzal, hogy miért van több joga a tanuláshoz annak, aki cigány, vagy a szülei 8 iskolásak, de ettől még nem rajtam kell bebizonyítani, hogy semmi jólneveltség nincs bennetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!