Hogyan legyek színész?

Figyelt kérdés

Az az álmom hogy színész leszek. hülyén és gyerekesen hangzik, tudom, de az van, hogy én nem M.O-n akarok színész lenni hanem Hollywoodban.Szerintetek mennyi az esély? és hogy kezdjem el? és hogy folytassam? jó lenne L.A-be vagy New Yorkba járni majd egyetemre, de az angol se megy még jól

(tudom, annak kell lennie az 1. lépésnek, de az is zűrzavaros, mert az iskolába csak németet tanulok, és angolra külön járok hetente 1X... folyton elfelejtem, mit vettünk, de nincs több időm :( )

színészkedésbe jó vagyok és nagyon gyorsan tanulok szöveget

normálisak légyszi: 12/L

2011. jún. 16. 13:40
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim válasza:
Én is hollywoodi szinész akarok lenni annyi előnyöm van hogy angliaba éltem és jo az angolom...én úgy terveztem 18évesen kimegyek angliaba ott tobb eselyem van rá de kiléptek az eu-ból úgyhogy itt döglődöm és nemtom mit tegyek... én következő évtől szinész tanodába megyek anyukám is oda járt és ő szerepelt is valami sorozat szeruben es tobb mostani magyar szineszt ismert... neki ott lett a karrierjének vége hogy nem vették fel a színművészeti egyetemre... szóval ha jársz színi tanodába és keményen dolgozol és bekerülsz a színmüvészetire van esélyed😉 sok sikert és soha ne add fel!
2016. júl. 13. 23:27
 62/68 anonim válasza:
Elottem levo valaszolo,mintha adtal volna nekem egy nagyon kicsi remenyszikrat,hogy talan egyszer valamikor szerepet kaphatok egy filmben,aztan foszerepet..es talan meg rendezhetnek is egyet. Ez minden almom. Imadom a filmeket,olyan mintha egy teljesen mas vilag lenne. annak is orulnek ha egy reklamban kapnak szerepet. De a cel szerepelni vilaghiru filmben,valamit adni masoknak. De tudom hogy soha nem sikerulhet es orokke csak egy alom marad,nekem ugysem menne.. Es sirnom kell ha erre gondolok.
2017. ápr. 23. 15:55
 63/68 anonim válasza:
Meg nem keso elkezdenem,de az egesz vilag sztar akar lenni....... Ahogy joval elottem irtak
2017. ápr. 23. 15:58
 64/68 anonim válasza:
Ha egy szinesz gyereke lennek (es amerikaban,angliaban szulettem volna) akkor bizotos siker lenne :D :(
2017. ápr. 23. 16:00
 65/68 Csernák Illés válasza:

Eltelt 1,5 év és már megint ír valaki erre a kérdésre😂.(elnézést ha nem elég összeszedett a bejegyzés. szokásom éjszaka írni lyeneket)

Nos hát ne nevessen ki senki de nekem kb. 16 (kicsit későn jött az ötlet) éves koromban ugrott be hogy színész akarok lenni....jó hülye voltam mi...és természetesen egyből rákerestem az interneten ehhez kapcsolódó dolgokat...hát meg is találtam ezt és nagyon örülök neki. Kb fél órámba telt mire mindent elolvastam és majdnem hogy elsírtam magam. De nem csak azért mert meghatódtam hanem azért mert látom hogy mennyi hülye ember van. Én is szerettem volna valaki lenni, valaki akire felnéznek a színházban a TV-ben vagy akárhol. Egyszer még az is megfordult a fejembe hogy én nagy focista leszek...5 évig fociztam mindhiába, elment a kedvem a magyar foci láttán...szóval foci kilőve.

Színészet ó de jó is lenne...most ahogy olvasgattam amit irtatok mintha el lennétek varazsolva, Hollywoodban xddd. Még az is nagy megtiszteltetés lenne hogy itt magyarországon legyek valaki.

Csakhát nem mindenki teheti meg hogy ilyen komoly kijelentései legyenk, pl. a körülmények miatt. Mert valaki tudja hogy fölösleges ezen gondolkodnia. Most ahogy néztem a TV-be volt egy műsor. Színészekkel beszélgettek. Ahogy figyeltem hogy milyen nyugodtan beszélnek hogy milyen jó dolguk van hogy miyen elvarázsolt világban élnek... én nem a hírnévre vágyok...természetesen arra is...ki nem?

Hanem arra hogy ilyen jó életem legyen. Az a szomorú hogy a mai színészek fele úgy jut be színházakba vagy olyan iskolákba akinek pénze van, más meg vért izzad hogy bekerüljön és még úgy se biztos hogy felveszik...Sajnos nem könnyű. A 2011-es kérdező ha nem csalnak számításaim 19 éves. Nagyon érdekel hogy a 12 éves lány fejéből kitörő gondolat csak gondolat és ábrándozás maradt, vagy már nagyba tanul valamelyik elit suliba... És hogy én miért akartam színész lenni? Egyszer élünk. És hát miért ne ismerjenek meg az emberek abban az 1 életemben? Miért ne lenne jobb az életem ezáltal?Miért ne lehetnék olyan ember mint akármelyik hollywoodi színész , fimszínész? Ezek a kérdések merengtek bennem minden nap....

Hogy mik a titkai a színészi pályafutás elindításához?

Mint minden máshoz, Kitartás , Szorgalom.

2018. okt. 30. 23:35
 66/68 anonim válasza:

Ezt a véletlent..feljöttem gyakorikerdesekre mert engem is érdekel a téma.. Amikor írtad hogy 8osztályosba jársz volt egy megérzésem, aztán megláttam, hogy Zrínyi és mondom ilyen nincs, ekkora véletlent.. 😂 Én amúgy épp most vagyok túl a felvételin, Zrínyiből Fazekasba, mert ahogy többen is mondták, a Zrínyi már sehol sincs.. Sok a protekciós, nem túl éleselméjű nebuló. Lehet találkoztunk is egymással a folyosón, kb akkor kerültem be a suliba amikor te érettségiztél (ha itt tetted).

Kíváncsi vagyok: sikerült valóra váltani az álmaidat? Milyen pályát válaszottál?

👀

2021. febr. 10. 20:29
 67/68 anonim válasza:
Én azt ajánlom neked, hogy járjál egy ilyen…… nem tudom mi ez de ott ,,megtanítanak” színészetre, majd elmész egy fotózásra és ott majd eldöntik, hogy reklámba filmbe vagx sorozatba betesznek. Engem 2-4 évesen reklámba tettek, most pedig a filmre és sorira célzok. Ha oda bevesznek onnantól szabad vagy és mehetsz bárhova ahova kedvedtartja. Remélem még tudtam neked segíteni
2023. júl. 24. 20:27
 68/68 anonim ***** válasza:
Sziasztok nekem is az az álmom hogy színész legyek de nem ilyen nagyon híres hanem inkább színházi valaki tud még segíteni?
2024. jún. 25. 17:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!