Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szóbeli infó tétel, Vonatmenet...

Szóbeli infó tétel, VonatmenetrenD?

Figyelt kérdés
megvan határozva,hogy honnan hova ill. melyik nap van az utazás,de,hogy kel beállítani,hogy csak a másodosztályos kocsikat, és a délutáni napszakot mutassa?
2011. jún. 14. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit konkrétabban? Ez most adatbázisfeladat akar lenni? Vagy excel? Mindenképpen szűrőkkel operálj.

Te sem gondoltad, hogy ennyi infóból, amit kiírtál, mi majd konkrét megoldási tervvel állunk elő.

2011. jún. 14. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Kapcsold be, hogy csak a 2-od osztályú kocsikat, és a délutáni napszakot mutassa. Így kell...
2011. jún. 14. 17:53
 3/4 A kérdező kommentje:
szal szóbeli tételnél van a keresés az interneten c-ű tétel és egy vasúti menetrendet kell keresni a megadott feltételek szerint
2011. jún. 14. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Tavaly előrehozott infón, pont ezt húztam, de nekem ilyet nem kellett megmondani. Ez biztosan feladat lesz? :) Mondjuk irigyellek, mert nekem az volt a tételcím hogy online adatbázisok, és mire rájöttem mik is azok, elment a fél felkészülési időm, aztán rögtönöztem valamit a vonat menetrenddel, megjegyzem a hópihét téli menetrendnek diagnosztizáltam. :D

Most utánanéztem neked, a máv oldalán, de nem találtam ilyen opciót, úgyhogy passz.. :/

2011. jún. 14. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!