Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egy apró problémába botlottam....

Egy apró problémába botlottam. Lehet rajta segíteni? (lent)

Figyelt kérdés

Jövőre érettségizek, és már eléggé kiforrott elhatározásaim vannak. Mindennek utána néztem aminek csak lehetett.

Az első iskola, a Rendőrtiszti Főiskola, Bűnügyi Igazgatási alapszak, Kriminalisztikai szakirány, vagy Bűnügyi nyomozó.

Evvel csak az a "bibi", hogy A Rendőrtisztin van egy erőnléti felmérés. És egy kitétel. A minimális 162 centiméteres testmagasság. Én viszont csak 158 cm vagyok. Nőni már nem fogok.

A kérdés csak az, hogyha én Kriminalisztikai szakértőnek szeretnék menni, ahhoz biztosan meg kell lenni a 162 cm-nek?

Én szerintem az csak a rendőrökre vonatkozik.

Van vész forgató könyv, mivel más szakirányokból is megszerezhetem később Mesterképzésen az Okleveles Kriminológus címet. De az egyenes utakat jobban szeretem.

2011. jún. 12. 21:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem az erőnléti mindenkire vonatkozik :( De a legtisztább az, ha írsz nekik egy emailt erről a kérdésről.
2011. jún. 12. 23:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem az erőnlétire gondoltam. Az tiszta sor, edzek is rá.

A testmagasságra értem.

De igazad van, a legtisztább, ha írok egy e-mailt.

2011. jún. 12. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!