Mi az a szak, amit érdemes a mai világba tanulni? (lány vagyok)
Figyelt kérdés
Sok szakról hallottam már, hogy ezt nem éri meg tanulni, úgyse tudsz vele elhelyezkedni, de akkor melyik az a szak, amivel ellehet helyezkedni és amit megéri tanulni..2011. jún. 12. 19:06
11/14 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy lány vagy-e, hanem az, hogy milyen jó vagy matekból. Sajnos minden olyan szakon, ami ér valamit, nagy mennyiségű matematikát tanítanak. Orvosin, gazdasági szakokon kevesebb, mérnökin, programozóin több.
12/14 anonim válasza:
Ha bölcsész szak, akkor valamilyen ritka nyelv jól jöhet, a jó nyelvtudással nem csak tanár lehetsz, hanem tolmács, műfordító, idegenvezető és az idegenforgalomban is szívesebben alkalmaznak a nyelvszkost recepciósként, mint egy gyengébb nyelvtudással rendelkező idegenforgalmi végzettségűt(mint én)
14/14 anonim válasza:
Annak aki a nyelvek mellett érvelt. Csak azt szeretném elmesélni, hogy egy érdekes dokumentumfilmet láttam az egyik csatornán. Egy magyar emberről szólt, aki kb 100 nyelven beszél, és épphogy megél belőle..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!