Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi az a szak, amit érdemes a...

Mi az a szak, amit érdemes a mai világba tanulni? (lány vagyok)

Figyelt kérdés
Sok szakról hallottam már, hogy ezt nem éri meg tanulni, úgyse tudsz vele elhelyezkedni, de akkor melyik az a szak, amivel ellehet helyezkedni és amit megéri tanulni..
2011. jún. 12. 19:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem az a kérdés, hogy lány vagy-e, hanem az, hogy milyen jó vagy matekból. Sajnos minden olyan szakon, ami ér valamit, nagy mennyiségű matematikát tanítanak. Orvosin, gazdasági szakokon kevesebb, mérnökin, programozóin több.
2011. jún. 13. 21:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha bölcsész szak, akkor valamilyen ritka nyelv jól jöhet, a jó nyelvtudással nem csak tanár lehetsz, hanem tolmács, műfordító, idegenvezető és az idegenforgalomban is szívesebben alkalmaznak a nyelvszkost recepciósként, mint egy gyengébb nyelvtudással rendelkező idegenforgalmi végzettségűt(mint én)
2011. szept. 6. 15:53
 13/14 anonim válasza:
logopédusnak
2011. szept. 6. 19:27
 14/14 anonim válasza:
43%
Annak aki a nyelvek mellett érvelt. Csak azt szeretném elmesélni, hogy egy érdekes dokumentumfilmet láttam az egyik csatornán. Egy magyar emberről szólt, aki kb 100 nyelven beszél, és épphogy megél belőle..........
2011. szept. 7. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!