Mikor fogják kihírdetni a 2011-es ponthatárokat a felsőoktatási intézményekbe?
A felvin ez van írva:
Amennyiben telefonszámát, mobiltelefonszámát, e-mail címét megadja, tudomásul veszi, hogy a megadott elérhetőségekre az Oktatási Hivatal, illetve az Oktatási Hivatal megbízásából és nevében eljáró Educatio Társ. Szolg. Nonprofit Kft. a 2011. évi általános felsőoktatási felvételi eljárással kapcsolatos további hivatalos értesítéseket, a hallgatói jogviszonnyal kapcsolatos információkat és statisztikai célú megkereséseket továbbíthat. Kérjük, olyan elektronikus levélcímet adjon meg, amit rendszeresen olvas!
Én csak a mobil számomat adtam meg, meg az e-mail címet, akkor is küldenek majd sms-t, hogy felvettek-e?
Este 8 vagy 7 után szokták. Meg van adva felvin.
Küldenek sms-t is, ha megadtad a teló számod. Bár az szokott azért késni a túlterheltség miatt. Az a biztos, ha megnézed neten mennyi a ponthatár, a te pontjaidat meg úgyis tudod:)
Nyáron bármelyik nap lehet indulni a buliba. :)
Jövőre, ha meg felkerülsz egyetemre, vagy fősulira, akkor már nem csak a nyárra lesz ez igaz.
Este 8 igen, és előtte szinte kizárt, hogy bármit tudni fogtok, hivatalosan.
8.30 körül már a rendszer sem fog annyira fagyni. :-)
ma 17:34 vagyok.
Igen, tuti! Minden évben ez van! Nem az első felvételim, úgyhogy tudom. :D
Az elsőnél nem vettek fel, másodszorra igen. Most egy másik szakra megyek, megint belevágtam. :)
Anno mikor felvettek akkor már volt ez az sms rendszer (2004-ben). Egy a baj vele, hogy jó soká érkezik meg. :( Én akkor éjfél körül kaptam az üzenetet.
20:00-kor vannak városok, ahol kivetítőn indítják el a ponthatárokat. :) Mindenhol 20:00 után férhető hozzá. Már ha a terheltség engedi. Sok sikert mindenkinek! :)
Utolsó: Siófokon, Bp-n nincs nyitva semmi? :-P
Am sztem, ha jó bulit akarsz, akkor állj össze osztálytársakkal, és ha mindenkit felvesznek, akkor már jól ellesztek. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!