Jelentkeztem online BKF_SZKI-re intézményi kommunikátornak, küldtek egy visszaigazoló e-mailt. Ezt már vehetem úgy, hogy biztos helyem van a suliban, vagy csak beiratkozáskór dől el, hogy valóban felvettek-e?
Ha jól láttam a neten, akkor ez egy főiskola igaz?
Akkor ugyanazok a dolgok érvényesek rá, mint egy egyetemre. Visszaigazoló emailt mindenki kap, amivel azt közlik, hogy megérkezett a jelentkezési lap, és a jelentkezésed érvényes. Mást nem jelent. Hogy felvettek-e, az majd július közepén fog eldőlni, amikor kiadják, hogy milyen szakra idén mennyi a ponthatár. Ekkor megláthatod, hogy a te pontszámoddal bent vagy-e, ha igen, akkor boldog lehetsz, ha nem, akkor sajnos nem. A felvételed azonban majd akkor lesz hivatalos, ha megkapod a levelet, amiben az áll, hogy örömmel értesítjük, felvételt nyert intézményünkbe. Ebben a levélben fogják neked leírni, hogy hová és mikor kell menned beiratkozni. Ha minden megvan, akkor véglegesen is a suli tanulója lehetsz.
Szia
Szerintem már fel vagy véve, mert én is oda járok és beiratkozáskor már biztos volt hogy felvettek, és én is csak egy visszaigazoló emailt kaptam. (De amúgy mi van a visszaigazolásban? már nem emlékszem, bele van írva hogy felvettek vagy csak hogy a jelentkezést tudomásul vették? Vagy az is benne van mikor van a beíratkozás? -Ha az rajta van biztos felvettek)
Tisztelt Jelentkező!
Köszönettel vettük a jelentkezését a szakközépiskolánkba.
A beiratkozásra lehetősége ez év július 15-től napközben lesz az
iskolánk telephelyén (Egressy út 178/G, Budapest, 1149), személyesen.
Addig is bármilyen kérdése van, kérem, keressen meg minket bizalommal.
Hát végülis azt nem írja, hogy felvettek ... no majd meglátom : ). Remélem nem ez lesz, hogy már betelte a hely. Megpróbálok bemenni rögtön az első nap xx : )
Szia, 10:39 -es vagyok
Bármikor bemehetsz beiratkozni, a jelentkezésed megvan nekik így nem fogják azt mondani augusztus végén sem hogy betelt a hely. Úgyhogy ne izgulj emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!