Rosszak lettek az érettségik, és ismételnék, de addig egy OKJ-s tanfolyamra elmennék! Felmentem a BGF oldalára és ott azt láttam, hogy csak február 15-ig lehetett jelentkezni. Most akkor az OKJ képesítésekről lecsúsztam? Ha nem, ezeket hol találom?
Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 12:55
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
A főiskolai okj-s képzésre ugyanakkor kellett jelentkezni, mint amikor rendes főiskolai/egyetemi képzésekre. Keress egy szakközép iskolát vagy egy szakiskolát, ahol oktatnak okj-t pl.: Atalanta, MÜA stb. Ott még jelentkezhetsz.
3/4 anonim válasza:
Egyébkényt mit szertnél tanulni ? Mert van Pl. a BKF, aminek van egy "szakközépiskolai" része, gugliba pötyögd be, hogy BKF SZKI és kidobja az oldalát. Itt van sok FSZ képzés, és ha ide jelentkezel akkor nem is megy 12 államilag finanszírozott félévedből. Én is ezen a sulin gondolkozom, (intézményi kommunikátor szak) Értelme úgysincs az OKJ-nek, ha utána egyetemre mész, de legalább nem punnyadod otthon az évet. Elvileg itt jó a nyelvoktatás is : ).
Egyépként meg attól függ milyen szakmán gondolkozol. Nagyon sok suli van, csak keresni kell : ). Van még a Business of Computer (vagy valami hasonló), Minerva, Business of School és még sorolhatnám : ).
4/4 anonim válasza:
Olyat keress, ami az ősszel indul -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!