Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mekkora különbség van az...

Mekkora különbség van az SE-ÁOK és az SE-FOK között? Nagyon sok különbség van a megtanulandó mennyiség között?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 21:18
 1/6 A kérdező kommentje:
De ha más egyetemekről írtok, amin orvosi képzés van, az is jó! :)
2011. jún. 5. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnos a témához nem tudok érdemben hozzászólni mert műszakis vagyok, de írd már le, hogy mi a fenéért akarsz orvosnak menni, amikor jelenleg a legnagyobb szívás munka Magyarországon?
2011. jún. 5. 23:31
 3/6 anonim ***** válasza:
67%

fogorvosnak kevesebbet kell tanulni

csak akkor van értelme ha papa-mama is az

különben éhen halsz és robotolsz

nem éri meg ezért 6-8 éveket tanulni

még jogásznak is jobb

2011. jún. 6. 00:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Fogorvos vagyok, a testvérem általános orvos, és nem kell többet tanulni, sőt....miért hiszi mindenki azt, hogy a fogorvosnak kevesebbet kell? Nekünk még van egy csomó gyakorlati feladat, ugyanamellett az anyag mellett, ez csak később válik külön, nekünk is ugyanúgy van pl. belgyógy gyakorlat és sorolhatnám. Ne éljünk álomvilágban, a fogorvos is ugyanúgy orvos, csak más a szakterülete.
2011. jún. 6. 05:56
 5/6 anonim ***** válasza:
nem kell kevesebbet, elnézést, belekezdtem egy bonyolult mondatba, de gondoltam a végén, hogy lerövidítem....
2011. jún. 6. 05:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A fogdokik képzése öt év, az általános orvosoké

hat év (meg még utána a szakorvoski képzés).

2014. nov. 11. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!