Andrispapp97 kérdése:

Tanácstalan vagyok, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Elég zavaros dolog lesz.7-es vagyok és erősen filózok hogy hova menjek tanulni ill. mivel foglalkozzak.

Konyítok a rajzhoz,de nem tudnám elképzelni az életem úgy hogy azzal foglalkozzak.Inkább a filmrendezés felé hajlok,de nemhiszem hogy egydül meg tudnék élni abból az elején,ha neadjisten később sikeres lennék.Valamilyen munkát szeretnék vállalni,de nem eladó meg pincér szerű,hanem valami érdekesebbet,és jobbat(hogy eltudjam tartani magam és a családomat ha majd lesz)

Összegezve:filmrendező akarok lenni de nemtudom hova menjek tanulni úgy hogy még valamilyen lépzésem is legyen mellé amiből meg tudok élni

2011. jún. 5. 15:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen még úgysem tudod eldönteni, hogy mi legyél. Előbb egy középiskolát kéne kijárni. Menj egy jó gimibe és onnan mehetsz bármilyen irányba. Még akkor is, ha végül szakmunkás akarsz lenni, utána mehetsz oda is, de filmrendező irányba is természetesen
2011. jún. 5. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!