Hova menjek gyógyszerészetire?
Szia!
Én Pécsen végeztem. Igazándiból mindegyik egyetemnek megvan az előnye és a hátránya. A diploma értéke ugyanaz lesz, bárhova jársz.
Én gimnáziumba Budapestre jártam, de nem bántam meg, hogy vidéki egyetemet választottam. Hangulata van a városnak, kevesebben jártok az adott szakra, így megismerheted a társaid. A tömegképzésének, ami Pesten van, ez a legnagyobb hátránya, hogy az oktatók sem tudnak annyi figyelmet fordítani a hallgatókra, így vidéken egyéni(bb) tempóban lehet haladni, amely a tananyag könnyebb megértését teszi lehetővé.
Remélem segítettem a válasszal.
Köszi a segítséget én a PTE GYTK -ra nem is gondoltam. Na és ott van még DE-GYTK is...
Igazából félek a szegeditől, azt hallottam, hogy nagyon kemény. Ezért gondoltam BP-re. Na és nem lenne rossz dolgozni is mellette, egy kis zsebpénz jól jönne. Erre pedig azt mondják BP jobb a lehetőség.
Hogy sorolnátok nehézségi szempontból a négy egyetemet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!