Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen iskolába érdemes...

Milyen iskolába érdemes mennem? (lent több)

Figyelt kérdés
Most vagyok 7.-es,és már eléggé aggaszt ez a téma. Csepelen lakom,tehát Budapesten szeretnék továbbtanulni. Egész jó jegyeim vannak,most évvégén max. 2 4esem lesz (fizika nyelvtan,de ez sem biztos,fizikából még felelek az ötösért) Németet tanulok,anyanyelvi szinten,heti 9,5 órában(első félév 10,második 9,és ezt úgy hogy 5 német, 2 német b. 1 népismeret,1 biosz) tehát ezt nem nagyon szeretném abbahagyni(1-től tanulom)De emellett ha lehet,szeretnék más nyelven is(leginkább angolt) tanulni. Természettudományok nem annyira érdekelnek,inkább a számitáschtechnikai dolgok,programozás.
2011. jún. 3. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Angol két tan nyelvű vagy informatikás!:D
2011. jún. 7. 17:05
 2/4 anonim ***** válasza:
első vok: tehát a 2 tan nyelvűnél angol és német!:)
2011. jún. 7. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is 7-es vagyok.

Nekem tuti 2 4esem lesz(matek-föci).

:)

Én Balassagyarmatra megyek továbbtanulni,a Balassi Bálint Gimnáziumba(nógrádmegye legkeményebb sulija):)

Jöhetsz teis oda.:) F vagy L?

2011. jún. 11. 16:23
 4/4 A kérdező kommentje:
lány,de nekem aközelben kéne... amúgy 1 4-esem lesz,nyelvtanból...
2011. jún. 14. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!