Ilyen jó érettségivel, de rossz félévvel van esély?
A féléveim rosszak lettek, kettes-hármas,viszont az érettésgiim:
magyar: 5
töri: 5
angol: 5
matek: 3
biológia: 4
Van esélyem egy gyengébb egyetemre?
Mondjuk pl.BTK, de nem ELTE,MEG PTE, hanem valami gyengébb..
vagy ne reménykedjek?
hallottam olyanról hogy van érettségi pont duplázás..
?szerintetek?
Köszönöm szépen a válaszokat,megpróbálok válaszolni.
Szóval: Ha felvesznek egy olyan szakot,amit szívesen csinálok, akkor mindenképpen be is fejezem, tehát nem egy évre tervezem:)
Maximum, ha időközben,mondjuk 3 év múlva felvesznek a színművészetire,akkor addig esetleg passziváltatom,többen csinálják úgy :)
annak örülök,ha duplázva nem számít a félév:)
Igazából még nem néztem körül,de minden érdekel ami magyarral,kultúrákkal,művlszettel,iparművészettel,tervezéssel,kreativítással,fantáziával kapcsolatos,holnap böngészéssel töltöm a napom,meg akkor a százalékokat is leírom ide, csak még a pontos pontszámokat nem tudom,mert sajnos nem tudtam ma bemenni megnézni,holnap írja meg az osztályfőnököm.
Köszönöm a sok segítséget!
ugyan ez a tavalyi, de tisztánlátás végett jó:
Ha ez most is így van, akkor lehetne mentességem is,mert hátrányos helyzetű vagyok.
:)
Megtudnátok mondani,honnan tudhatom meg, hogy melyik szakok,sulik nem teltek be?
van erről lista már?
Nincs, csak ponthúzás (július 17.) utan lesz.
Viszont itt egy link, ez a tavalyi (2010 nyár) pótfelvételi szakjait mutatja az ELTE-BTK-n. Nem nagy választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!