Minden iskola utánanéz hivatalosan, hogy eddig milyen végzettségem van?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy jelentkezek egy okj-s tanfolyamra, de már van egy okj-s végzettségem, azonban elhallgatom, hogy már van, és csak az érettségit tüntetem fel. Na szóval ennek utánanéznek?2011. máj. 31. 18:03
1/4 anonim válasza:
Van amelyik suli nem néz utána, vagy esetleg szúrópróba szerűen. Nekem vannak ismerőseim, akik így végeztek el 2-t is. Viszont olyan is van, aki lebukott, és fizetnie kellett visszamenőleg egy csomó pénzt a tandíj miatt.
2/4 anonim válasza:
Elvileg mindenkinek, neked is kell hogy legyen OM kártyád vagy hogy hívják, amit le kell adni, és az tartalmazza hogy milyen iskolákba jártál.
3/4 A kérdező kommentje:
Jól van, köszönöm! De akkor nem büntetnek, ugye? Mármint én már elvégeztem 1-et. Akarok még egyet, és ha nem jelölöm be a jelentkezési lapon, hogy már van egy, akkor annak semmi komoly következménye nem lesz... Jó, persze akkor nyilván kifizettetik velem a tandíjat, de egyébként semmi? Meg mondjuk ha évközben derül ki, akkor kicsit ferde szemmel fognak rám nézni... megszívatnak vizsgán, ilyesmi.
2011. máj. 31. 22:55
4/4 anonim válasza:
Hát vagy esetleg minimum jogszabálysértésért, rosszabb esetben intellektuális közokirathamisításért állhatsz bíróság elé, ha épp olyanjuk van, azt meg valszeg pénzbírsággal kapod meg.
Meg nem kizárt, hogy nem végezheted el, hanem kivágnak, mint macskát szarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!