Milyen főiskolai szakot válasszak, amivel munkát is találok, ha én humán beállítottságú vagyok? (tanár kilőve) Érettségim:magyar:5, Angol:5
Ha szeretsz emberekkel foglalkozni, nézd meg a HR szakot.
Ezen belül rengeteg érdekes feladattal lehet foglalkozni, a felvételiztetéstől a karrier tervezésen keresztül az emberek értékeléséig. Persze van árnyoldala is a dolognak, hiszen a HR feladata a felmondások intézése is.
HR semmiképp, az közgazdász képzés.
Talán szociológia, szociális munkás. De ezekkel a jegyekkel egyetemre is mehetsz: jog
Szociológia, szociális munkás. Diplomás minimálbér + éhenhalás.
Matek és közgáz sok "humán" irányú főiskolai szakon van.
Ha annyira hülye valaki, hogy nem tud letenni egy matek szigorlatot ne menjen főiskolára.
A HR mindig is a vállalati csúcsvezető mellett működik. Az átlagnál kicsit :) - nagyon ! - magasabb fizetéssel.
Talán ezért érdemes tanulni egy kis közgázt, jogot, matekot, pszichológiát, szociológiát stb...
Összetett munka. Igaz én nem tanultam, csak 6 éve csinálom. Bár az előző tanácsokat olvasva lehet, hogy rosszul döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!