Levelező szülésznőnek tanul/jelentkezett valaki?
Én is hasonló cipőben járok, mint te. Szintén 3 gyerek mellett csinálnám, ráadásul a felét fizetősön. Nálam viszont csak a nappali jöhet szóba, mivel se eü-s végzettségem, se eü-s munkaviszonyom nincs. A levelező képzésnek ez viszont feltétele (kivéve a SE-ETK Pesten, de azt nem tudom bevállalni). Fogalmam sincs, hogy fogom bírni a nappalit, de mivel ez minden álmom...
Legalább megpróbálom. Ha nem tenném, tudom, hogy megbánnám, és egész életemben sajnálnám. Eddig ugyanis már legalább háromszor kellett lemondanom erről az álmomról - és mindig azt hittem, hogy végleg. De most megint itt vagyok, és remélem, hogy ezúttal nem jön közbe semmi. :)
Te hova jelentkeztél? Egyébként, ha még nincs diplomád levelezőn is lehet államilag támogatottan tanulni.
Abszolút úgy vagyok vele, mint te! 5 éve jár az agyam, hogy hogy oldjam meg, mikor okj-n elkezdtem volna abban az évben megszűnt. Aztán voltak egyéb problémák, okj-s eü-s képzettséget szereztem közben, de nem felsőfokú, így semmit nem ér a felvételin. :( Sajnos anno nem sikerült túl jól az érettségi, pontosabban a magyar, ami ide kell. Most megcsináltam az eü alapismeretek érettségit, nagyon-nagyon sokat tanultam rá, de iszonyat nehéz volt az emelt, soha ilyen nehéz feladatsor még nem volt. A tavalyi államilag finanszírozott ponthatár alatt leszek éppenhogy. :( Ezért gondoltam elkezdem költségtérítésesen és jól tanulok és majd ha lehet kérvényezem az átvételt. De nem adom fel, hiszen már a kapuban állok!
Én pesti vagyok, így nekem csak az SE-ETK jöhetett szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!