Mit tegyek akkor, ha van elég, , eszem, , ahhoz hogy orvosira menjek, de közben oda vagyok a művészetekért ( rajzolok, festek, színészkedek és zenélek több hangszeren). Akkor most mit tegyek? Orvosi vagy művészeti fősuli?
Attol meg hogy orvosi palyara lepsz,mellette meg hobbibol folytathatod a muveszi tevekenysegeidet is. Nekem pl a fogorvosom festo is egyben, es szoktak lenni kiallitasai is itt ott.
Miert akarsz orvosira menni, amugy? Erdekel is, vagy csak azert akarsz mert tudod hogy van "eszed" hozza?
Az a gond, hogy a művészetekből nem lehet megélni.
Hobbinak nagyszerű, egy életen át lehet szeretni, de megélni nem lehet.
Két ismerősöm ragaszkodott hozzá, hogy már pedig ő rajzolni fog...! Az egyiket a férje tartja el (amíg hajlandó rá), a másikat a nagymamája. Már most közölték a szülei, ha ő halott, akkor fel is út, le is út, mehet a lakásból ahová akar.
Az orvosok nem keresnek jól, de azért nem haltak még éhen sehol.
A helyedben elmennék orvosira, ott is van annyi ágazat, biztos megtalálod, ami téged is vonzz. (Én egy időben rettentően szerettem volna boncorvos lenni. :D )
Mellette lehetsz diák színtársulat tagja, akár alapíthatsz is a fősulin, beszállsz egy zenekarba, esténként levezeted a feszültséget rajzolással, festéssel.
Csak azért ne menj orvosira, mert van eszed hozzá.
Csak akkor kezd el, ha érdekel. Lehet mellette rajzolgatni meg festegetni otthon is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!