Mit tegyek akkor, ha van elég, , eszem, , ahhoz hogy orvosira menjek, de közben oda vagyok a művészetekért ( rajzolok, festek, színészkedek és zenélek több hangszeren). Akkor most mit tegyek? Orvosi vagy művészeti fősuli?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 18:01
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen egyértelmű: ne menj orvosira. Egy szakot nem azért választunk, mert elég okosak vagyunk hozzá. Azért választunk egy szakot, mert az érdekel minket, azzal szeretnénk foglalkozni.
2011. máj. 17. 18:06
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Attol meg hogy orvosi palyara lepsz,mellette meg hobbibol folytathatod a muveszi tevekenysegeidet is. Nekem pl a fogorvosom festo is egyben, es szoktak lenni kiallitasai is itt ott.

Miert akarsz orvosira menni, amugy? Erdekel is, vagy csak azert akarsz mert tudod hogy van "eszed" hozza?

2011. máj. 17. 18:10
 3/9 anonim ***** válasza:
49%
hova fér el ez a sok orvosnak készülő ember? itt gyk-n kb. 90% orvosira akar menni:P
2011. máj. 17. 18:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy a művészetekből nem lehet megélni.

Hobbinak nagyszerű, egy életen át lehet szeretni, de megélni nem lehet.

Két ismerősöm ragaszkodott hozzá, hogy már pedig ő rajzolni fog...! Az egyiket a férje tartja el (amíg hajlandó rá), a másikat a nagymamája. Már most közölték a szülei, ha ő halott, akkor fel is út, le is út, mehet a lakásból ahová akar.

Az orvosok nem keresnek jól, de azért nem haltak még éhen sehol.

A helyedben elmennék orvosira, ott is van annyi ágazat, biztos megtalálod, ami téged is vonzz. (Én egy időben rettentően szerettem volna boncorvos lenni. :D )

Mellette lehetsz diák színtársulat tagja, akár alapíthatsz is a fősulin, beszállsz egy zenekarba, esténként levezeted a feszültséget rajzolással, festéssel.

2011. máj. 17. 18:13
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Orvosira csak akkor menj, ha érdekel. Amúgy pl. a SOTÉn van zenekar, színjátszókör, nagyon sok orvostanhallgatónak van valami művészetes hobbija. Jobb megélhetést biztosítana, mint a művészet.
2011. máj. 17. 18:16
 6/9 anonim ***** válasza:
én is jól rajzolok és tudom, hogy meg tudnél élni belőle, sőt jobban is keresnék vele, mint amire jelentkeztem szakkal.
2011. máj. 17. 18:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Csak azért ne menj orvosira, mert van eszed hozzá.

Csak akkor kezd el, ha érdekel. Lehet mellette rajzolgatni meg festegetni otthon is.

2011. máj. 17. 19:53
 8/9 A kérdező kommentje:
kössz a segítséget, azt hiszem ez segít döntenem, legalábbis remélem.
2011. máj. 18. 14:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha erdekesnek talalod amit az orvosin tanitanak szerintem valaszd mindenkepp azt. En is foglalkozok mas hobbikkal mellette, es van ido ha beosztod...
2012. szept. 1. 19:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!