Ezek közül melyiket érné meg szerintetek tanulni, és főiskolán, vagy okj-s képzésen? Melyik könnyebb, melyik nehezebb? Tapasztalatok, vélemények?
pénzügyi-számviteli ügyintéző
jogi asszisztens
gyógyszertári asszisztens
fogtechnikus
Melyikkel lehet jobban elhelyezkedni, és melyik keres jobban?
Az első kettőről nem tudok semmit, tucatpapírnak tűnik elsőre, mert rengeteg helyen hirdetnek ilyen tanfolyamokat.
A négy közül én a gyógyszertári asszisztenst választanám, mert szeretem a kémiát.
A fogtechnikus állítólag elég jól keres. De gondolom, vállalkozást kell indítania.
Ez a sok asszisztens meg ügyintéző nagyon jól hangzó szakok, de semmit nem tudsz majd vele kezdeni...
Talán még a fogtechnikusi, ami esetleg jó választás lehet, szerintem nem feltétlenül kell saját vállalkozás hozzá, egy átlag fogorvos, aki csinál mondjuk protézist, ahhoz is tudsz menni ezzel dolgozni, gondolom, de nem vagyok annyira otthon a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!