Milyen képzés elvégzése után lehet biztos, jól fizető munkahelyet találni?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok. Most érettségiztem. Nem jelentkeztem sehova idén, dolgozni szeretnék, mielőtt továbbtanulok. De olyan képzést, szakmát szeretnék választani, amely után biztosan el tudok helyezkedni, és a fizetés sem 60 ezer Ft. A családom nem túl gazdag, van, mikor kölcsön kell kérni, hogy ennivalót tudjunk venni. Én nem szeretnék így élni, ezért szeretnék jól fizető munkát, amelyet élveznék is.2011. máj. 15. 12:46
1/2 A kérdező kommentje:
Ja, lány vagyok, csak hogy ne mondjátok az autószerelőt, vagy hasonlókat... :D
2011. máj. 15. 12:48
2/2 anonim válasza:
Édes mindegy mit választasz mert nem az a fontos,hogy mi.
A lényeg az hogy amit csinálsz jól csináld,szeresd amit csinálni akarsz úgy,hogy meg is élj belőle.Egyébként a legtöbb helyen úgy se azt nézik,hogy te mit hogyan tudsz majd megcsinálni,hanem egyéb képességeid után fognak "rangsorolni"Ha jó kapcsolataid vannak lehetsz sikeres,nem csak 60.000-es fizetésű.Ha el tudod magad adni magad bárhol,bármikor nyerő lehetsz.Ez a mai világ rendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!