Érdemes pultosnak tanulni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 19:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Hogy érted hogy pultosnak *tanulni*?
2011. máj. 14. 20:02
 2/9 A kérdező kommentje:
OKJ vendéglátói tanfolyamra gondoltam!
2011. máj. 14. 21:22
 3/9 anonim ***** válasza:
hát én nem végeztem semmit,de pultos vagyok az egyetem mellett :) szerintem ehhez nem kell semmi szakma,vagyis inkább valami hasznosabbat válassz
2011. máj. 15. 12:21
 4/9 anonim válasza:
szerintem nem rossz dolog pultosnak lenni sot el lehet vegezni egy gyorstalpalot is ami ad egy mixer vegzettseget is vagyis komolyabban vesznek igy egy komolyabb munkahelyen is!! ha pedig sima kocsmaban vagy, oda tenyleg nem kell nagy szakmai tudas a sorcsapolashoz vagy kimerni 4 cl-t....rem segitettem :)
2011. máj. 16. 14:51
 5/9 anonim válasza:
Akár meg is érheti profi mixernek, esetleg pincérnek tanulni, szép szakma. Sajnos Magyarországon nem éri meg nagyon, de legalábbis kell hozzá szerencse.
2011. máj. 17. 10:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Pultos ismerőseim egyszerre több helyen is dolgoznak, hogy szerényem meg tudjanak élni, ritka a szabad hétvége, sok az éjszakázás. Szerintem nem az az életforma amit érdemes hosszú távra felvállalni. Az is benne van a pakliban, ha lány vagy, nem biztos, hogy az aktuális kapcsolatod díjazza majd, hogy minden estédet félrészeg majmok közt töltöd, akiknek nincs jobb dolguk, mint, hogy neked csapják a szelet :)
2011. máj. 21. 11:22
 7/9 anonim válasza:
Nem.
2011. máj. 21. 19:09
 8/9 PANZERGENERAL válasza:
15%
igen, tudok jobbat tanulj csövesnek, vagy utcaseprőnek, hát kb ez a szint...
2011. máj. 25. 20:08
 9/9 anonim ***** válasza:
sose lennék pultos... de te tudod
2011. máj. 26. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!