Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek le lehet így...

Szerintetek le lehet így érettségizni?

Figyelt kérdés

Matek kb. 2, fizika 2, töri 2, irodalom 3, német 4..

és 9-es vagyok, és ha ez így megy tovább akkor nem fogok tudni szerintem leérettségizni, Iratkozzak át másik suliba..?:/

2011. máj. 11. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
ez attól függ hogy milyen tipusú suliba jársz...ha gimibe akkor az érthető hogy ilyen jegyeid vannak...én se voltam kitünő 9.-be sőt megis próbáltak buktatni,nyáron tanultam...végül a tanci nem értette hogy mér buktatott meg...na mind1 sztm még korai az elején pánikolni s ha már felvettek bird ki és szedd össze magad
2011. máj. 11. 20:27
 2/7 anonim ***** válasza:
nyugi,menni fog én se voltam mintatanuló mégis sikerült leérettségiznem és még büfészakra is felvettek :D
2011. máj. 11. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát ha nem buksz meg 12 év végén, akkor mehetsz érettségizni.

Viszont az már nem mindegy, hogy ott milyen jegyeket fogsz produkálni mert ez kihatással lesz a továbbtanulásodra....

Tanácsom: Igyekezz szorgalmasabb lenni. Akkor biztos, hogy sikerülni fog :-)

2011. máj. 11. 20:28
 4/7 A kérdező kommentje:
szakközépiskolába járok, a város legnehezebbjébe..
2011. máj. 11. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
9-edikben még nem tragédia hogy ilyen jegyeid vannak, de 10-ben próbálj meg jobban ráhajtani, még az sem gáz ha ott nem megy minden, a 11. és 12-es jegyek viszont már számítanak.
2011. máj. 11. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Le, az írásbeli egy 2-es vagy 3-as szintig kb egy vicc.

A tudás meg a 3-as szinten felül kezdődik kb.

Szóbeliről még nincs tapasztalatom de attól se tartok, párszor átolvasás sztem bőven elég lesz ahhoz hogy legalább egy közepes szintet hozzak.

2011. máj. 11. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Bekerültél egy új környezetbe, mélyvíz volt, most kell tanulni belőle. Már ismered a rendszert, a tanárokat, de még talán korán van ahhoz, hogy elkönyveljenek nemtörődömenk, ergo most kell a 10. évre keményen ráfeküdni, és nem lesz ott semmi gond. Az érettségi szerintem totál agyhalál színvonal, plusz, ha elengednek érettségizni, akkor ott át is rúgdosnak. Tehát, ha év közben nem buksz meg semmiből, akkor valószínűleg középszintű érettségin sem fogsz. Érettségi elvárás példa: én még régi rendszer szerint érettségiztem, és ált. iskola hatodik osztályában írtam kettes matek érettségit!
2011. máj. 12. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!