Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen tantárgyakat kell...

Milyen tantárgyakat kell választanom, milyen szinten orvosira?

Figyelt kérdés
Keresgettem utána, de találtam emelt magyartól elkezdve kukutyinig mindent... ezen a héten kell tantárgyakat választanunk, hogy miből járunk faktra, eddig tudom a bioszt, valószínű emelten... és a többi? :S
2011. máj. 10. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Emelten biosz es kemia ajanlatos, de jo lesz hozza a matek is, ugy tudom. Tehat biosz vagy kemia mindenkepp, de nem feltetlen kell mindketto. Egyebkent felvi.hun eleg erthetoen le van irva.
2011. máj. 10. 20:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Biológia és kémia vagy fizika. Legalább egyet emelt szinten kell teljesíteni. A kémiával jobban jársz, de természetesen párosíthatod a biológiát fizikával is, ha neked az úgy jobban tetszik.
2011. máj. 10. 20:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor egy emelt biosszal és egy közép kémiával elvigadozhatok? :) A kémiához sem értek, de a fizikához még úgyse...
2011. máj. 10. 20:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig orvosira az kell, sőt mi az hogy! Ha nem megy a kémia gyorsan tegyél ellene valamit, mert orvosira sok pont kell, ami csak a kémiából és bioszból jöhet össze...
2011. máj. 10. 21:40
 5/9 anonim válasza:
100%
A biológia kötelező és ezen kívül kémia vagy fizika és egy minden képen emelet szinten.
2011. máj. 10. 21:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom, amióta új tanár van, meg is értem, de a régi anyagok... rá kell feküdnöm, ez nem kétség. De abból elég a közép?
2011. máj. 10. 23:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező nekem két éve még elég volt egy emelt biosz egy közép kémiával és felsőfokú nyelvvizsgával, a mostani követelményekkel viszont nem teljesen vagyok már tisztában.

Ami a kémiát illeti, abból érdemes magántanárhoz menni, kezdetben én is utáltam, de a különórákon megértettem és megszerettem. Ráadásul, ha nem vágod a kémiát, egyetemen csúfos véget fogsz érni, mindjárt az első félévben.

2011. máj. 11. 13:06
 8/9 anonim ***** válasza:
A biológia kötelező, mellé választható a kémia vagy a fizika. 2013-tól 2 emelt lesz kötelező az orvosi képzésekre, tehát szerintem biológia-kémia.
2011. máj. 11. 17:13
 9/9 anonim ***** válasza:

szia

biosz és fizika v kémia

de ha kémia emeltezel jobban jársz,a biosz emelttel nem is aza baj h nehéz hanem elég nagy baromságot tudnak kérdezni.bár ha most leszel faktos csak akkor lehet mindkettőből emelt kell addigra.ja a fizikával egyetemen nem sokra mész,persze lesz fizika órád,de hidd el a kémia(biokémiás részek)jobban fog kelleni.sokkal jobban megéri.kémiában a számolás gáz de ha begyakorlod nagy meglepi nem érhet.

2011. máj. 12. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!