Mit tegyek? 11-es diák.

Figyelt kérdés
Humán körből szeretnék továbbtanulni, újságíró, rádiós, esetleg jogász, vagy bármilyen olyan szak, ami a humán területhez kapcsolódik. Az a helyzet, hogy jövőre elvárnak minimum egy emeltet, én magyarból és töriből szeretnék. Töriből viszont tanárnő azt tanácsolta, hogy keressek fel egy magántanárt, mert mi csak heti 2 órában vesszük, gimisek szoktak általában emeltezni. Mivel tudnám rávenni, hogy tanítson engem? Felkészítsen? Én egyedül csak a humánhoz értek, meg az infóhoz, de nem olyan szinten, hogy egy profi programot meg tudjak csinálni. Segítsetek, kérlek!
2011. máj. 10. 16:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ott vannak például a nyelvszakok. Lehetsz nyelvtanár, fordító, tolmács. Ott van a tanári/tanítói/ovópedagógusi/gyógypedagógus/logopédus/pszichológus... Rengeteg van.
2011. máj. 11. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!