Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol van Mo-on gyógytornász Msc?

Hol van Mo-on gyógytornász Msc?

Figyelt kérdés
Már sok helyen próbáltam utánanézni, de megbízható választ sehol sem találtam. A másik kérdésem az lenne, hogy ebben a szakmában, meg úgy egyáltalán mennyit számít, hogy valaki mestert végzett-e?
2011. máj. 6. 19:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, még nincs gyógytornász MSc Magyarországon, de azt olvastam, hogy fizioterápia MSc-t nemsokára fognak indítani a Semmelweis Egyetemen. Létezik komplex rehabilitáció MSc, de ez nem teljesen az, mint a gyógytorna.

Mivel még most fog ez beindulni, így nem lehet tudni, hogy milyen előnyöket fog nyújtani ennek az elvégzése. Addig is szerintem érdemes minél több továbbképzésen részt venni.

2011. máj. 18. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!