Utaznátok ennyit naponta egy egyetemért?
Figyelt kérdés
Ezt a kérdést már föltettem egyszer, de további válaszokat várok.
Hát úgy 2-2 és fél óra oda. De nagyon szeretnék oda járni. Az idő inkább azzal megy el h beérjek vidékről pestre, meg h váltogatja az ember a járműveket
2011. máj. 4. 18:18
1/11 anonim válasza:
Biztos, h nem! napi 5 órát utazni?? áá, annyira le lennél fáradva az utazástól, h az egyetemre nem is tudnál koncentrálni.
Mért nem leszel kollégista? Vagy albérletbe mért nem mész?
2/11 anonim válasza:
2-2,5 csak oda?:O én másfelet utazok oda-vissza az is bőven elég. Bár még gimibe járok. Ha egyetemre megyek, tuti nem fogok ingázni, hanem megyek koliba vagy keresek albérletet.
3/11 anonim válasza:
Szia! Én Szolnokról járok fel a BGF-KKK-ra (Mátyásföldre) minden nap, tudom Szolnokon is ugyanolyan suli van, ugyanazzal a szakkal, de nem mennék oda, így a feljárást választottam, mert albérletre nem szeretnék költeni:) Szóval szerintem mindenképp, nekem is kb. 2 óra az út, de csak óránként van vonat sajnos:) De nekem mindenképpen megéri!!!
4/11 anonim válasza:
És megtanultam, hogy rengeteg hasznos dologgal el lehet tölteni az utazás időtartamát:)
5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válsszokat. hajlok az albérlet felé, de még nem tudom.
2011. máj. 4. 18:35
6/11 anonim válasza:
én nem,
bár volt hogy 2 hétig csináltam ezt 2,5 óra oda - 2,5 vissza
szörnyű volt, este csak tusoltam és alvás
7/11 anonim válasza:
Ember ha 8kor kezdődik az órád akkor legkésőbb 5kor kelned kell, és ha 8 ig tart az utolsó, ami gyakran megesik egyetemen akkor 10-re érsz haza. Ez azért hosszútávon kivitelezhetetlen.
8/11 A kérdező kommentje:
ember, gondolod h nem esett le?
2011. máj. 4. 22:44
9/11 anonim válasza:
szerintem meg se próbáld. csak kiszúrsz magaddal. de mi bajod a kolesszal? vagy esetleg járj levelezőre, ha nagyon nem tudod máshogy megoldani.
10/11 anonim válasza:
Ne haragudj,nem tudom,hogy milyen okból kifolyólag gondolkozol ezen el,de hát óriási butaság lenne.Én napi 1 órát utazom és még az is megterhelő.Egyetemre megyek,akkor napi 3 órát kellene utaznom,kivitelezhetetlen.Kollégium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!