Egyetemisták! Már teljesen kivagyok a tanulástól?
Figyelt kérdés
Jövő pénteken megyek vizsgázni. 50 tételem van. Most fejeztem be a 8. tételt. Ezek a könyebbek voltak és rövidebbek. Most keményebb magja jön. De már érzem, hogy nem birom tovább a tanulást. Általában 7kor kelek. Délig tanulok. Utána ebéd,alvás, 1óra pihi. Majd megint 7-ig tanulás. MAjd 1óra futás. Este meg csak 1órát tudok tanulni. Azt érzem, hogy nem tudom befejezni, de tudom, hogy még van 1hetem. Van valami ötletek, tippetek a tanuláshoz?2011. máj. 4. 10:11
1/4 mókus0715 válasza:
Én ilyenkor mindenből egy kicsit nagyon berögzítek, amiről a többi része a tételnek beugrik... Másképp nem lehet ennyi idő alatt.. Legalábbis nekem.
2/4 anonim válasza:
Több mint egy hét alatt nehogy már ne tudj befejezni 42 tételt. Ha hét nappal számolunk, az napi 6 tétel!
Érettségire készülsz, vagy mi?
3/4 A kérdező kommentje:
nem érettségi, hanem vállalati pénzügyek és gazd elemzés vizsga. Én is azon vagyok, hogy szerdáig befejezzem és csütörtök ismétlés, ami nem megy. De néha elmegy a kedvem az egésztől és csak tengek. De muszáj levizsgáznom.
2011. máj. 4. 11:42
4/4 anonim válasza:
Délután ne aludj, azt éjszaka kell és elmondásod alapján nem fekszel le túl későn és nem is kelsz korán... Az 1 óra futással hagyj fel erre az 1 hétre, helyette legyek csak 30 perc (tudom, hogy kell a mozgás) annyi is bőven elég. Pihi alatt meg nem tudom mit értesz, de próbálj inkább random kiülni egy 40 percet a friss levegőre és feltöltődsz energiával (Y) nekem ez bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!