Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » S. O. S Matek írásbelin...

S. O. S Matek írásbelin feltehetően megbuktam! Tovább tanulhatok? (Többi lennt. )

Figyelt kérdés

Az érdekelne, ha meg buktam matek írásblei és szóbeli se fog sikerülni... akkor szeptemberbe fel vesznek-e egy szakmára??

Ugyan abban az iskolában maradnék.

2011. máj. 3. 14:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

én is érettségiztem matekból,és nekem se lett túl fényes,de a 100 pontnak a 10%-a az 10 pont,nem 5.....

Kérdezőnek: a mi iskolánkban (eü) úgy van,hogy érettségihez kötött a szakma (de persze nem a matekhoz),de felvehetik akkor is,ha megbukott az illető,de akkor az októberinek sikerülnie kell. Mondjuk az is igaz,h ez a szakma (eü) hiányszakma,és ezáltal oda sincs túljelentkezés,örülnek,ha egyáltalán osztályt tudnak indítani pl. ápoló szakon. De erről a titkárságon kellene érdeklődnöd,ott megmondják.

De én szorítok neked azért a 20 pontért :)

2011. máj. 3. 17:04
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi köszii. :)

Érdeklődtem, de mindig azt mondják hogy : "Jaj lányok ne izguljatok.."

És hát elterelik a témát. :)

2011. máj. 3. 17:14
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

15:04 vagyok

Onnan tudom ezt (biztosra), hogy mikor továbbtanultam szám szerint 3 olyan ember volt a csoportomban akinek nem sikerült a matekérettségije és jéé, lássatok csodát, tovább tudtak tanulni.

Azokkal a feltételekkel amiket leírtam.

2011. máj. 3. 17:50
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg netán szóbeli érettségit tettek, csak te azt nem láttad.

Én nem hallomásokról meg látomásokról beszélek, hanem a jogszabályokról. A 100/1997-es kormányrendelet írja le az érettségi szabályait, abban se és más jogszabályban sincs ilyesmi írva, amit te itt állítasz. Én is hallottam már olyan emberről, aki látott már ufót. Nincs ilyen, ne terjessz valótlanságokat, kérlek. Ha utánanéznénk, mi is történt, nyilván kiderülne, mit tudsz rosszul.

2011. máj. 3. 21:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Honnan veszed hogy megbuktál
2015. máj. 27. 13:29
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
A szóbeli biztos sikerül
2015. máj. 27. 13:30
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Na hány pontod volt?
2015. máj. 27. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!