Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szintemelő érettségit hogyan...

Szintemelő érettségit hogyan lehet tenni?

Figyelt kérdés
Én 2007-ben érettségiztem, de elég rossz jegyeim lettek és utána fsz képzésre jártam, de még így se biztos, hogy elég plusz pontom lesz, ezért majd szeretnék legalább egy tantárgyból szintemelőt tenni. Illetve olvastam még valahol, hogy lehet más tantárgyból is, nem csak azokból, amiket gimiben választottam. Ez tényleg így van? Egy linket szeretnék kérni, ahol ezek után tudok nézni, mert az interneten nem találok semmit erről. (Köszönöm, hogy végig olvasta).
2011. ápr. 27. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Figyelj, mi az hogy hogyan???? bemész egy iskolába és jelentkezel amikor lehet, megmondják szépen mikorra menjél és kész. Ha diák vagy az első mindenből ingyenes, ha nem akkor perkálhatsz egypár ezrest. Szintemelőnek meg semmi köze a szintemeléshez mert ugyanazt az emelt szintűt írod mint mások, csak akkor hívják így ha az adott tárgyyból van középszintűd. egyéb kérdés ?
2011. ápr. 27. 20:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezért kértem egy linket, mert nem találom sehol. Ilyen alapon, aki szintemelőt akar tenni, az bármelyik suliba jelentkezhet? Én 2007-ben érettségiztem. Kopogjak be a volt gimimbe, hogy szintemelőzni akarok? Biztosan van egy központ, ahol érdeklődni lehet ilyenekről.
2011. ápr. 27. 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Tessék, minden, amit tudni akartál:

[link]

Ha már érettségiztél, bármilyen tárgyból érettségizhetsz újra, csak az első érettséginél kötik meg. Viszont tényleg pénzbe kerül, az is benne van a PDF-ben.

2011. ápr. 27. 20:24
 4/5 A kérdező kommentje:

20:24-nek:

Köszönöm szépen! Ez az amit kerestem :)

2011. ápr. 27. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Szívesen, hajrá!
2011. ápr. 27. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!