Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van még lehetőségem tanulni?

Van még lehetőségem tanulni?

Figyelt kérdés
Elmúltam harminc, nem akarok egész életemben gyári munkásként dolgozni, érettségim van, nyelvtudás nincs, mert akkor még nem volt kötelező. Nappalira nem tudok menni, mert muszáj teljes munkaidőben dolgoznom, hogy fent tudjam magam tartani, a levelező is nehéz lenne folyamatos műszak mellett, meg a munkáltató sem szívesen engedne el, hogy iskola miatt hiányozzak, még ha csak pár napról lenne szó akkor sem, mert neki nem érdeke, hogy tanuljak, neki az az érdeke, hogy termeljek, és venne fel valaki mást helyettem, aki nem hiányozna. Anyagiakat sem tudom hogyan oldanám meg, tandíj, tankönyvek, nyelvtanulás stb.... . Van egyáltalán így esélyem?
2011. ápr. 27. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Ami a legjobb lenne, szerintem ha valami szakmát tennél OKJ-n. Azt lehet hetente 1x szombaton vagy akár 2 hetente, 8-14 hónapon keresztül. Ja és igen; havi ~30 ezerbe fáj, de ha ennyit tudsz nélkülözni akkor nagyon sok lehetőség nyílik előtted.
2011. ápr. 27. 11:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat aki diplomával végzett, aztán csinált valami hegesztős tanfolyamot, most meg 200 ezer felett keres vele és mellesleg szerinti amit csinál, az sem mindegy. Jól kell választani.
2011. ápr. 27. 11:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Ma már pénz nélkül szerintem senkinek semmi... :-\

Nem tudom, hogy kapható-e vagy rá, de a Penny-nél van olyan lehetőség, hogy ingyen kiképeznek pénztárosnak, aztán alkalmaznak is. Tény, hogy nem nagy kereseti lehetőség, de ez az ami ingyen van és meg is valami.

2011. ápr. 27. 11:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van lehetőséged tanulni!

[link]

itt állítsd be a távoktatást, vagy levelezőt, alap és felnőttképzést. Nézd meg, hogy mi mennyibe kerül, és találd, ki, hogy mi érdekel. Szerintem diákhitelre is jogosult lennél, azzal pedig a képzés finanszírozása sem jelentene gondot.

2011. ápr. 27. 11:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. ápr. 27. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!