Állatorvosira járók! Mesélnétek az egyetemről?
Szia!
Én oda járok, megpróbálok válaszolni. :) Gyakorlat szinte minden tantárgyból van, bár sok esetben ugyanúgy egy teremben ülünk és jegyzetelünk. Ezekről viszont nem lehet hiányozni. Kb. 4-5 gyakorlat van 1 héten.
Nyári gyakorlat 2. és 3. után 2-2 hét, 4. után 4 hét. Plusz van gyakorlati félév, a 11. A biomatek, infó nem volt nagyon nehéz, a legkönnyebbek közt vannak. Latinból nekem felmentésem volt (gimiben tanultam 4 évig), csak vizsgázni kellett, de az is sima ügy, nem nehéz. Ami eleinte nehéz, az az anatómia és a kémia. Nyugodtan kérdezz még! :)
De jó, hogy válaszoltál. :) Azt hittem, ez a kérdés már feledésbe merült.
Akkor kérdeznék még... ha nem gond. =)
Ha jól vettem ki, akkor van a képzés befejezése után egy féléves gyakorlat és azután vége az egésznek? Vagy még kell/lehet tovább szakosodni?
Valamint... úgy az egyetemi hétköznapokra kíváncsi lennék. =) Tehát milyen a kolesz, az épületek, felszerelések, tanárok, órák.. :))
Igen, 11 félév után kapsz diplomát, lehet dolgozni utána. :) Van szakállatorvos képzés is, az még 3 év, de persze már munka mellett. Ez nem kötelező, de szerintem tök jó és fontos.
Én nem voltam kolis, de jókat mondanak. Jó a közösség, sok embert meg lehet ismerni ott, vannak bulik. :) Az órarendünk fix. Elég kevés tanár tud élvezetes órákat tartani, viszont a legtöbbjük vizsgákon korrekt.
Felszerelés? Ezt nem teljesen értem, mire vonatkozik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!