2012-től kötelező lesz egy tantárgyból emelt szinten érettségizni? Továbbtanulás miatt kérdezem, jelenleg 11-es vagyok.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 18:57
1/15 anonim válasza:
Ha tovább akarsz tanulni,akkor már ma sem tudsz emelt szint nélkül felvételizni, mert a szinte mindenhol megköveteleik.
2/15 A kérdező kommentje:
ez azért nem így van:D A debreceni egyetem műszaki kara elég nívós?
2011. ápr. 24. 19:11
3/15 anonim válasza:
sajnos a műszakikra nincs elég jelentkező.
De aki oda megy ésel is szeretné végezni, annak nem probléma egy emeltszintű.
ha pedig már az is gond,akkor úgyis kivágják az első2évben.
4/15 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy se a matek, se a fizika emelt szintű nem könnyű.Nem tudom melyik lenne a jobb választás.
2011. ápr. 24. 19:15
5/15 anonim válasza:
A debreceni egyetem műszaki kara elég nívós?
Ezt ugye azért te sem gondoltad komolyan? Annál szarabb műszaki kart én még nem is láttam.
6/15 A kérdező kommentje:
miért?Akkor a BME-n és a Corvinuson kívül nincs élet?
2011. ápr. 24. 19:24
7/15 anonim válasza:
A Corvinus nem műszaki, a BME teljesen más kategória, de pl. van jó egyetem Győrben is, Miskolcon is műszaki szempontból. A BMF sem olyan rossz, de a debreceni... tudom, debreceni vagyok, és nem véletlen járok a BME-re.
8/15 A kérdező kommentje:
és Pl Miskolchoz mennyi pont kell úgy nagyjából? A BME miért más kategória?
2011. ápr. 24. 19:32
9/15 anonim válasza:
Ne legyél lusta felmenni a felvi.hu-ra. Ezenkívül mégis, mi honnan tudhatnánk, hogy melyik szakra gondoltál? Hihetetlen.
A BME azért más kategória, mert míg egy DE-es műszaki diplomával kitörölheted a feneked, addig egy BME-sel a munkáltatók fogják a tied kinyalni :)
10/15 A kérdező kommentje:
jó és a Miskolci ér vmit?
2011. ápr. 24. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!