Alkalmazott közgazdaságtan alapszakos végzettséggel el lehetne helyezkedni? (1 év múlva végzek)
Nekem anyukám a "Deloite" nevű helyen dolgozik.
Egyébként ha akarsz bánkártyát akkor csinálj az Unikreditnél!!! :) :D :)
"de nem értem az miért olyan fontos"
Már meg is válaszoltad...
Mert például a Corvinuson, mivel külön karon vannak a közgázosok, meg a "sima" gazdaságisok, külön szerveznek nekik állásbörzéket, külön hívnak meg cégeket stb. Teljesen el vannak különülve, ezért nem fordul elő az, hogy mondjuk az Xdb megjelent cég közül mindenki csak pénzügy és számviteleseket keres.
Karriertanacsado a suliban?Az evfolyamtarsaid vagy a felsobbeves ismeroseid kozul nincs olyan aki volt mar valahol gyakornok vagy reszt vett intership-programban, aki tud neked tippeket adni vagy segiteni?
Tanszeki hirdetotablak?
De talan a legjobb ha az adott bankoknal erdeklodsz hogy milyen gyakornoki lehetosegeik vannak szamodra ezzel a vegzettseggel.
Hát igen ez tök jó dolog amit írsz. Nálunk is így kellene csak velünk eddig senki nem foglalkozott.(És akkor csodálkoznak h nem tudták tavaly nálunk elindítani a gazdasági elemző mesterszakot, mert mindenki elmegy BCE-re).De csoptársaimmal már megbeszéltünk, h lépünk az ügy érdekében, mert mi szívesen maradnánk Pécsen ha ugyanolyan esélyeket biztosítanának nekünk, mint az üzletiseknek.
Ahogy olvasom a hozzászólásodat, valószinű h BCE-s vagy. Akkor megkérdezném, h nálatok pl. egy ilyen állásbörzén milyen gyakorlati lehetőségeket hirdetnek meg a cégek? Vagy ha tudsz röviden mesélhetnél, h a BCE milyen plusz dolgokat nyújt a hallgatóknak.
Nem vagyok bce-s:)
Csak voltam a suliban nyílt napokon, van közgázos ismerősöm is. Utóbbi pl. azt mondta hogy sokan úgy szereztek mester alatt melót, hogy a tanárok a kapcsolatrendszerük révén szereztek nekik állásajánlatokat, aztán utána a csoport tagjai szépen kiosztották azokat egymásnak... Ehhez persze az kellett hogy a mesteren már tényleg kis létszámú évfolyamok voltak, és a tanárok is tudták hogy a diákok keményen tanulnak, és értik a dolgukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!