Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ki végzett Egészségügyi iskolát?

Ki végzett Egészségügyi iskolát?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyannal beszélni aki már elvégezte. Lenne pár kérdésem.
2011. ápr. 19. 17:16
 1/10 anonim válasza:
Én végeztem, mit szeretnél tudni?
2011. ápr. 25. 10:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt szeretném tudni hogy mien szakterületen dolgozol? Milyen iskolákat kellett végezned? És hogy a hetedik év végi jegy nagyon számít e később? M inden képpen nővér, vagy ápoló szeretnék lenni de mivel iskolát váltottam ezért most nagyon lerontottam a jegyeimet de nagyon érdekel az egészségügy és 99%ig biztos vagyok abban hogy ezen a szakterületen akarok dolgozni.
2011. ápr. 25. 14:21
 3/10 anonim válasza:
Érettségi után egyből egészségügyi főiskolára mentem, mentőtiszt vagyok, így a főiskolán mentőtiszt szakon végeztem. Középsuliba is egészségügyibe jártam, így kicsit könnyebb volt a főiskola. h menniyre számítottak a 7. év végi jegyek már nem emlékszem, de sztem szmít. meg a 8 fél évi is, de milyen tantárgyak nem mennek?
2011. ápr. 25. 19:08
 4/10 A kérdező kommentje:

Nyelvtan, abból most kettesre állok..(sokat hiányoztam a költözés miatt..)

Fizika, nem az erőségem és sokszor nem értem a számolásokat és 2-re állok belőle

Ezek a legrosszabak.. a többi 3-4-5

2011. ápr. 25. 20:09
 5/10 A kérdező kommentje:

Gimnáziumba jártál?

És a nővér, ápoló szakmához kell főiskola/egyetem ?

Szakközépiskolában érdemes gondolkodni vagy Gimnáziumba?

A szakközépisk. ad éretségit?

2011. ápr. 25. 20:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy rákérdeztem hogy gimibe végeztél- e ,figyelmetlenül olvastam el amit irtál, de mostmár látom hogy szakközép.-et!
2011. ápr. 25. 20:15
 7/10 anonim válasza:
Végül is giminek tekinthető, mert csak érettségit kaptam, annak ellenére, hogy tanultam egészségügyi tantárgyakat is. Igen, inkább a nyelvtan-magyar, angol, matek, töri meg a biosz amit néznek. Próbálj meg javítani ha tudsz, de 8-ban már tényleg oda kell figyelned, ha egészségügyi szakközépbe akarsz menni. De OKJ-s képzést akarsz végezni vagy pl diplomás ápolóit?Mert akkor elég csak a gimiben jól tanulnod, mert főiskolára csak az számít.
2011. ápr. 27. 14:14
 8/10 A kérdező kommentje:

Ezt még nem gondoltam át..

És gondolkodtam már a védőnőn..is ..

Fogalmam sincs melyik lenne a testhezállobb számomra.

Az ápolónak kell injekciót adnia..? vért vennie meg ilyeneket? ( szerinted melyiknek érdemesebb / éri meg menni? )

2011. ápr. 27. 14:21
 9/10 anonim válasza:
Érettségi az kell, utána tudsz menni nővérnek, van OKJ-s,. ami 3 éves, és van diplomás ápolói, ami 4 év főiskola. Én ápólónak nem szerettem volna menni, mert igaz h Te veszed a vért, injekciózol, de Te fürdeted a beteget, te mozgatod egyedül , pelenkázod meg minden. A védőnői is jó, mert az nem nehéz, hiába főiskolán van, diplomát kap, és diplomás is a fizetése, az sztem tök jó. De et Neked kell eldönteni, h mire akarsz menni, h mi akarsz lenni, de érettségi mindenképp kell, és csak utána tudsz menni.
2011. máj. 1. 20:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaidat = )
2011. máj. 2. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!