Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Közép vs általános? (. )

Közép vs általános? (. )

Figyelt kérdés
Német - magyar szakos tanár akarok lenni. Fiú vagyok.Hova menjek? 1 eléggé színvonalas elektrotechnikai szakközép iskolára tanítani? Vagy 1 általános iskolára? Melyik illik jobban 1 férfihoz?
2011. ápr. 13. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
A szakközép keményebb, nagyon sok a problémás kamasz. A kicsikkel meg egész máshogy kell bánni, nem úgy, mint a felnőttekkel. Te tudod, melyik áll hozzád közelebb.
2011. ápr. 13. 20:53
 2/8 A kérdező kommentje:
szeretem a kemény tanári hajlamaimat kiélni :D ! szeretem a kemény tanítást! Azt , hogy a diáknak kell hozzám alkalmazkodnia és nem nekem hozzá!
2011. ápr. 13. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Talán középsuliban jobban el lehet helyezkedni, viszont nem mindegy,hogy melyikbe mégy. Én egy nagyon kemény gimibe járok /Földes Miskolcon/, és még itt is kell fegyelmezni.
2011. ápr. 13. 21:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Az nem gond! Fegyelmezés az megy! De viszont énnekem elégé fontos : a kemény tanítás , sok feleltetés , teszt íratás, stb! Szerintem evvel a stílussal inkább közép sulira kell mennem!
2011. ápr. 13. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Ott lehet,hogy utálni fognak, ha kemény vagy, de ez csak az ő hasznuk lesz, hiszem sok gyenge tanár is van a szakközepekben (tisztelet a kivételnek).

Sok sikert! :)

2011. ápr. 13. 21:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ilyen helyesírással inkább ne legyél tanár. Legalábbis magyartanár ne. A németedet nem tudom, hogy milyen.
2011. ápr. 13. 21:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Te egy olyan igazi f@sz tanár lennél, akit utál az egész iskola. Mi van, gyerekkori komplexusaid vannak, vagy neked is volt egy f@sz tanárod, azt akarod visszaadni?
2011. ápr. 13. 22:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem! De úgy gondolom , hogy a német is meg a magyar is érettségi téma amit komolyan kell venni! És 1 férfinek aki kemény tanár annak nem illik az általános iskola!
2011. ápr. 15. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!