Budapesten melyik iskolákban lehet divattervezőnek tanulni ingyen? (érettségi után)
Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 16:48
1/8 anonim válasza:
Sehol sem. Akkor lehet ingyen tanulni, ha nincsen szakmád és nem tudsz elhelyezkedni. Akkor a munkaügyi központ ad egy listát, hogy az általuk támogatott képzések közűl mik vannak. Divattervező nincsen köztük, mert nem hiányszakma. Javaslom ne menj annak, mert oda csak haveri alapon lehet bekerűlni.
2/8 anonim válasza:
butaság amit az előző ad,ennyiből senkinek nem lenne szakmája aki nem megy tovább vagy nincs pénze. 23 éves korig az állam fizeti az első okj-s képzésedet,bármilyen szakma is legyen. nézz utána neten hol tudsz egy ilyen tanfolyamot elvégezni,ha ez az első szakmás és nem töltötted be a kort akkor bárhol ingyen elvégezheted :)
3/8 anonim válasza:
Na akkor picit javítanék, mert az előző két válaszból születik meg a jó :) Tehát OKJ-s képzés ingyenes 21 és nem 23 év alatt, ha az az első ilyen típusú képzésed. Sajnos ilyen, hogy divattervező OKJ-ba nincsen. A THÉBA nevezetű művészeti suliban van Pesten, de ott van tandíj, viszont azt hiszem nem olyan sok. Ami esetleg érdekelhet, hogy van dekoratőr és lakberendező OKJ
4/8 anonim válasza:
* elnézést második vagyok :)
amikor én csináltam pár éve a szakomat akkor még 23 volt a korhatár,bocsánat ha butaságot írtam,nem tudtam hogy megváltoztatták..:)
köszi a javítást
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:) Aranyosak vagytok!:D
2011. ápr. 11. 19:19
6/8 A kérdező kommentje:
Ja amúgy utánajártam és még mindig 23 év a korhatár!:):)
2011. ápr. 11. 19:20
7/8 anonim válasza:
De ha van szakmád nem fizeti az állam és van ahol érettségivel adnak valamilyen büfé szakmát.
8/8 A kérdező kommentje:
Nincs szakmám!:D Csak érettségim!:):)
2011. ápr. 12. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!